Måndag

Ja, då va de ny vecka igen. Idag har jag ridit, hoppade lite små hinder på en volt och det gick tillslut riktigt bra, men hon hann bli riktigt svettigt, vilket inte var riktigt meningen, längtar tills vi rakar henne nu!!
Ska snart ut och springa en runda, och får väl springa ner om stallet och ta in busan också. Sen ska jag försöka skriva klart en recension, så jag kan ha lov, för det behöver jag!!!


Ett löv, rött och gult, en kort tid på året (hahaha), stämmer in bra på detta snajsiga träd som vi har på baksidan. Nej nu måste jag dra, vill inte springa när det är mörkt och det lär det väl bli kl 4 idag eller något :S.


LOV!

Hejhej!
Dåligt bloggande, i know, har haft 100% fullt upp. Igår efter skolan stack jag direkt till stallet och red, sen var jag prisutdelare till de nationella tävlingarna som går där i helgen, så var inte hemma förran halv 11. Idag har jag också varit prisutdelare halva dagen, och tränat typ halva dagen, menmen, nu är det i alla fall HÖSTLOV, hur skönt!!? Jag längtar som f*n till onsdag, då ska jag och mamma själva (utan jobbig brorsa och far) åka till Stockholm för 2 dagars shopping, precis sålt en gammal vinterjacka med så har fått pengar som skall handlas upp om jag hittar något fint, eller "om" kanske inte är rätt ord för om jag känner mig själv kommer jag nog hitta ganska mycket fint, frågan blir nog mer "om" pengarna räcker. :D 

Nej, nu är det lördags mys, hörs mer imon!! :)


Bild från när jag och Carmen hoppade i somras, "bara" ca 1 meter kortare än var det hoppas nu i helgen :D

DÖD

Idag har jag som sagt varit på öppet hus på elitfotbollsgymnasiet, skolan var skit men träningen var riktigt kul och grymt bra, fick spela tillsammans med killarna vilket jag tror alla vi tjejer tyckte var kul och väldigt lärorikt, undra bara om killarna tyckte detsamma om att spela med oss!!? Tränarna var riktigt bra också, men tror inte jag ska gå där på grund av att jag då måste pendla, och dessutom offra ganska mycket som jag inte vill offra.

Kan ju säga att jag är grymt trött nu eller snarare död, har inte ätit riktigt idag och sedan en ganska hård träning, det tar mig jäkla kål på en. Var hem om innan jag stack till sölvesborg och tog en macka, utan den hade jag nog svimmat, vi fick mat på skolan i sölvesborg, men den bestod av tomatsoppa med köttbullar så ja, ni förstår själva.

Nu ska jag ÄTA (!!!!) och sedan duscha, planera en idrottslektion och SOVA (!!!!!).

Nattinatti ♥




Dikter

Jag märkte idag att jag är grym på att skriva dikter. Skulle göra det på tyskan, och kom på dessa två (som jag dessutom kan säga på 3 språk!!):

1. En fågel, glad och fri, tills den flög in i fönstret.

2. Ett löv, gult och rött, en kort del av året.

HAHAHA. Favoriten är lugnt den första!!! :D


Tänkte först lägga in en bild på en fågel som flygit in i ett fönster, men det var så synd om fågeln så ni får en glad och fri fågel istället, som ser ut lite som ett gulrött löv. 2 in 1. :D

Hörs ♥

Amanda

Idag är det inte vilken dag som helst, det är min och alla andra Amandors namnsdag!! :D detta har firats med ridning och snart ska jag iväg och träna, unrar om jag orkar stå på benen bara, för kände att jag blev himla trött nu när jag åt.
Imon, vet ni vad som händer då? Jag ska på öppet hus på fotbollsgymnasiet i sölvesborg, har dock ingen aning om jag ska gå där (tror inte jag orkar pendla) men gymnasievalet kanske blir lättare när jag varit där imon, får se.

Ha en bra kväll ♥


Fick ett fint kort från farmor idag, och en mascara och någon rengörings handduk från mor min! Tack! :)

24e oktober, 2011.

Hallihallo.
Idag är det endast en skolvecka kvar tills höstlovet, skönt!! Förutom att jag fått en massa som jag måste göra under höstlovet och praoveckorna som är precis efter, och det känns ju såklart mindre skönt, men men, man får tänka framåt, om typ 45år blir jag pensionär och då lär jag väl få slippa plugga i alla fall, haha :D.

Idag efter skolan har jag ridit och pluggat matte, prov imorgon, tror jag kan det, lär väl märka det annars ;). Nej nu ska jag återgå till "den som dräper" som går på 4an, kommer väl antagligen inte kunna sova inatt men det är en annan historia. Ska nog slänga i mig lite Mivi Total också, känns som mitt hår blivit tunt så förhoppningsvis lär väl detta hjälpa lite.

Nej vi hörs mer imorgon, då är det hoppträning som gäller, spännande, spännande.  ♥


Matte och mivi total, de ä livet det :D

Jogging

Som många kanske redan vet, tycker jag mycket om att vara ute jogga.
Källan till att i alla fall jag orkar springa snabbt och långt är att jag försöker så mycket jag kan att tänka på andra saker än att det är jobbigt.

Här kommer några tips till dig som vill börja ut och springa men tycker det är grymt tråkigt;

1. Musik. Ladda ner din favoritmusik, och lyssna på den på högsta volym. Du kommer snabbare in i takten, och du hör inte om du själv är andfådd (vilket jag tycker är himla jobbigt).
2. Spring rundor du tycker om. Gillar du hästar, spring en runda där du springer förbi många hästar. Jag gillar att springa där det är stenar och rötter, för då måste jag koncentrera mig var jag sätter fötterna istället för att koncentrera mig på att det börjar bli jobbigt.
3. Försök att i början inte tänka på att du springer utan låt benen gå av sig själva, då får i alla fall jag ett bra utgångstempo, som jag försöker hålla hela vägen.

Det kommer vara tråkigt de första gångerna hur du än gör, men detta kan kanske lätta upp det lite. När du sedan efter några gånger får upp konditionen kommer det bli mycket roligare. Men VIKTIGT är att om du bestämt dig att springa en runda är det näst intill förbjudet att stanna och gå mitt i rundan, för om du gör det blir du aldrig bättre. Bit ihop, man kommer minst 1 gång under jogging turen till en "vägg" då det blir jäkligt jobbigt, men så fort du kommer över den blir det mycket lättare! That´s it!!

Hörs mer imorgon ♥


Så här ser jag ut när jag springer :D

2 bilder

Hade mycket trevligt igår, med nårra tjejer. Här kommer två bilder;


Emma och Ottilia.


Matilda och Lina.


Snart ska upp till Nytorpet och springa 8an, ska bli skönt att springa av sig maten från igår. Jäkligt skönt till och med. Sen får de bli plugg idag för det hann jag inte igår :).

Höres ♥

Kvällens

Ska en sväng till stan med några kompisar nu och äta lite, så tänkte bara slänga in en snabb "kvällens".


Skjorta- Monki
Tröja- HM
Jeans- Miss Sixty
Ringar- Guldfynd by Kenza + HM ringar som inte syns.
Klocka- Triwa

Nu måste jag dra så vi hörs mer imon!! ♥

Lördag

Hallihallo!

Helg, ÄNTLIGEN!! Fast antagligen kommer helgen gå lika snabbt som vanligt. Idag är det fotbollsträning, och ev ska jag kolla herrmatchen, de spelar kval till div 3, och om de vinner idag, är de klara! Men lite plugg får jag väl också ta mig an först. Ska bland annat planera en utegympalektion jag ska ha i skolan. Men har ingen aning vad jag ska göra, så om ni har några roliga tips så snattar jag gärna dom, jag blir mer än glad om ni kommenterar lekarna, eller övningarna eller nu vad det är, ALLT är välkommet.  

Lite styleby läsning får det också bli nu så jag få lite energi till allt annat som ska göras, så vi hörs senare. ♥


Riktigt snygg tröja hon har på sig här, eller vad tycker ni?? :)

Freedom writers

Hej alliihop!!

Sitter här o stoppar i mig massa rytvia knäckebröd, tror jag är på det sjätte nu, men nu får de allt ta och räcka!! Har haft en riktigt bra dag idag faktiskt, kollade på skolbio med klassen hela förmiddagen, vi såg freedom writers, en verklighets baserad film och den var faktiskt riktigt bra, väl värd att se. Kom ihåg en skolbio vi såg i 6an, det var allvarligt den sämsta film jag sett i hela mitt liv, var typ någon manga film eller något, och jag mår allvarligt dåligt när jag tänker på den för den var så hemsk galet dålig, nej finns inte ord för att beskriva hur mycket jag hatade den filmen, USCH!! Därför hade jag inte jätte höga förväntningar på denna film, men som sagt var den riktigt, riktigt bra!

Idag är det dressyrträning som gäller, ska bli kul (i alla fall om det går bra :D)

Hörs ♥



Keso

Hejhej!
Idag är jag inte lika virrig som jag var igår, glömde till och med lägga på täcket på Carmen så efter jag cyklat halva vägen hem fick jag vända tillbaka och lägga på det :D haha, extra motion i alla fall.

Idag är det plugg som vanligt som gäller, prov imorgon. Funderar på om jag ska ut o springa en liten runda senare också, men då får de allt ta och klarna upp lite.

O vet ni vad jag fått för mig?? Att jag ska äta Keso, så det är vad mitt mellanmål bestått av både igår och idag, kan dock inte bestämma om jag tycker det är gott eller inte. Men jag är ganska knasig, hört och sett av många att keso är så bra, så då var jag ju tvungen att testa. Består typ endast bara av mjölk och grädde, och de låter ju inte så nyttigt tycker jag, men när man tränar är det nog bra. :)

Nu måste jag dra!! Ha en bra tisdag. Och förresten imorgon blir det i värsta fall inget inlägg. Har dressyrlektion först och sen ska jag försöka hinna till fotbollsträningen, men ska försöka släga in något snabbt, annars så hörs vi på torsdag!!




Keso och banan, skit mätt efter detta lilla, så keso måste vara himla mättande i alla fall :)

plugg, plugg o varför inte lite mer plugg

Hur ska man börja detta nu då!? Haj? Haodi? Hallihallo? Eller kanske HEJ!!! :)

Hemma tidigt idag vilket är GRYMT skönt, slutade vi halv 12, fast egentligen är det kanske inte så skönt måste ändå plugga kemi, eller jo det är visst skönt förresten för då slipper jag ju plugga ikväll, om jag nu får någonting gjort nu, vilket är ganska tveksamt, ah kan väl sammanfatta det som att jag inte vet om det är skönt eller inte.... :D

Idag är det ingen träning inplanerad, men funderar på om jag ska gå ner till stallet, problemet är att jag hatar att gå när jag har ett mål (typ som stallet nu då) och en tid att passa för då blir jag så stressad och springer i stället, det blir helt enkelt inte bra :D
Vilka problem jag har asså.
Nej nu måste jag lämna er åt ödet, höll jag på att säga, eller skriva. Vi hörs mer senare eller imon, för nu ska jag NOG plugga, för antagligen kommer det nog sluta så här; (alltså att jag somnar av tråkighet...)


Om någon undrar så kan man ju alltid säga att man är närsynt... :)




Trött!

Ibland är det inte helt enkelt att vara en kanin...


Snacka om slagsida :D ♥

Duktig Amanda!!

Som ni ser på överskriften har jag varit riktigt duktig idag. Då undrar ni såklart vad jag gjort. Jo det ska jag berätta :)
Först cyklade jag, mamma och pappa till Nytorpet (ca 7km upp dit), där mötte jag Emma och Stefan och vi sprang 8 kilomenters rundan, och ganska snabbt med, var väl 5,19 min per kilometer, o då är det ändå mycket långa jobbiga backar i den, så vi var jätte duktiga. Och efter det cyklade jag, mamma o pappa hem igen. Så jag har fått mycket träning idag.

Efter jag tränat är jag noga med att äta något, och idag åt jag hemmagjord musli, med youghurt. Mycket gott! För er som vill ha receptet på denna goda musli kommer det här;

Musli

Ingridienser:
1 ½ liter havregryn
4 dl rågflingor
2 dl solroskärnor
(1 dl hasselnötter)
1 dl vatten
1 dl sirap
2 msk olja
1 msk kanel
10 torkade aprikoser

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda havregryn, rågflingor och solroskärnor i en braspanna. Grovhacka ev. hasselnötterna och blanda ner.
3. Blanda vatten, sirap, olja och kanel. Häll över flingorna och rör om.
4. Rosta allt i mitten av ugnen i 20min, rör om någon gång under tiden.
5. Hacka aprikoser och rör ner i muslin, låt kallna. (eller ät direkt när det är varmt, det gör alltid jag :D )




Opps

Asså ibland är jag riktigt klumpig. Eller egentligen var jag inte så klumpig, det var cykeln som var skev :D. I alla fall så skulle jag ta ut min cykel från cykelstället utanför idrottshallen, och då var det någon som ställt sin cykel precis bredvid, så när jag skulle dra ut min cykel drogs också den andra cykeln ut, men med mina snabba reflexer hann jag fånga den innan den föll, problemet var bara att handtaget lossnade så det slutade med att cykeln hamnade på marken i alla fall. Skit att jag inte hade min kamera med, för den minen när jag stod där med handtaget i handen och cykeln liggandes på marken var nog ganska obeskrivlig, haha, så galet förvånad :D.
Men det slutade väl, jag fick på handtaget igen. Men bara det inte är någon i mitt lag nu som läser detta, och märkte massa repor (inte för att jag vet om det blev några) på cykeln, och bara, FU Amanda!!! HAAA, jag väntar med spänning.


Bild från när jag handskades med cyklar på Vhen i somras, då gick det ganska skapligt faktiskt :D ♥

Godmorgon!!

Asså shieet vad jag sovit inatt, var länge sen jag var så trött som jag var igårkväll. Somnade till och med till Idol och då är det jäkla illa :D. Men tyckte faktiskt inte det var rätt att Denise åkte ut (och det är inte bara eftersom jag också bor i Karlshamn som jag tycker så) men allvarligt, Linni, Andre ja det var ju hälften av alla som tabbade sig, varför är de kvar för??? Kan inte komma ihåg så många som tabbat sig så långt in i tävlingen. Inte precis för att jag skulle klarat det bättre, men jag har inte sökt till Idol heller :D.

Idag är det inte jätte mycket som händer, första inomhusträningen med fotbollen bara, annars inget särskilt, får väl bli lite plugg antar jag.


Hittade denna snygga bilden på mig, Frida och Emma från en inomhusträning förra året. Snygga va!? Får väl se till att ta lite nya snygga bilder va!? :) ♥


Fredag!!!

Älskade fredagar!! Har haft en grymt skön dag, efter skolan snickrade jag o farfar (tro det eller ej) men min kanins tak på buren var sönder så det regnade in, så vi la nya brädor och lite sånt dära. Efter det sprang jag en runda, o sen duschade jag i typ 1h och nu har jag ätit världens godaste hembakade pizza, UNDERBART!! O nu sitter jag såklart framför Idol, hejar på Amandorna, bara för de har så snyggt namn ;)
Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och ta det jäkligt lugnt, hörs mer imon. Ha en bra fredagskväll allihop ♥


Spatserat

Precis kommit hem från skolan, eller skolan, har ju inte varit i skolan, nepp för jag har varit ute och spatserat 2 mil med klassen. Bättre det än och sitta i skolan hela dagen tycker jag, men var faktiskt lite rädd för vi gick nästan hela vägen inne i skogen och i måndags började ju älgjakten. Vi mötte till och med jägare idag som undrade om vi verkligen skulle gå där, och vi bara JA, och dom bara vi ska snart börja jaga, och ja bara PANIK, o han bara, o hon bara, o alla bara typ dog :D. haha. Nej, men hemvägen var lugnt roligast, kan ju bara säga att jag och Amanda är allt annat än normala, men det finns väl ingen som påstått något annat heller :D. Vi lyssnade bland annat på Lasse Stefanz, eller jag tvingade Amanda att lyssna, och en låt där handlade om att de typ satt på en restaurang/bar och de kunde få vad de ville, man bara OKEJ??????? :D känns som de har dålig fantasi så de skriver låtar om det första de kommer på :D.

Nu ska jag plugga lite, hörs kanske senare ♥


Jag o söta Amanda, onormala som vanligt :D ♥

Det bästa med mode...

.. är absolut att det alltid kommer igen. Precis som med den polotröjan jag hade på mig idag. Den köpte mamma för ett antal år sen inne på NK i Stockholm, men slutade använda den för den inte var "inne" längre, så den blev inslängd (eller inlagd snyggt och prydligt menar jag, det är bara jag som slänger in kläder :D) i garderoben, sen nu när hon städade den hittade hon den, men jag snattade den innan hon hann säga något :D.



Nu är det fotbollsträning som gäller så vi hörs mer imon ♥

Nowhere

Visste ni att Elin Kling och designen Nhu Duong startat ett samarbete? Nhu har designat och Elin är kreativt ansvarig. Deras kollektion med 25plagg finns nu på Nelly.com, och snart kommer även plånböcker och skor. Jag har varit där inne och vissa plagg är faktiskt riktigt snygga. Gå in o kolla och se vad ni tycker. Kommentera gärna sen här om ni gillar det eller inte, skulle vara kul och se vad ni tycker!! :)
Kollektionen hittar ni på http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/märkeskläder/nowhere-1416/








Favorit outfit

Hejhej! :)
Precis hemkommen från skolan. Idag är det hoppträning som gäller, grymt taggad :D. Ska bli jätte kul och förhoppningsvis kommer det gå bra :).
Tycker det är dåligt med outfits här, men tänkte idag visa min favorit outfit för tilfället. Hade ingen hemma som kunde ta bild, så ni får stå ut med en snygg fjortisbild ;).


Skjorta- Monki
Tröja- Lindex
Jeans- MissSixty
Skor- DrMartens
Klocka- Triwa


Vinter??

Jäkel vilken kyla det kommit. I Kiruna hade det till och med snöat i igår va!? Nej, usch det vill vi inte ha riktigt än. Sitter här hemma själv i mörkret, (haha, shit vad deprimerande det lät....) fryser fortfarande lite från när jag var på IP för att se när gubbar födda på 70talet mötte gubbar födda på 80talet, de yngsta vann, men jäkla va slöa de va asså :D. Sen såg jag en halvlek av herrarna när de spelade kvalmatch för att flytta upp i div 3, det stod 2-0 till dom i paus, lite mer fart i den matchen ;). Men shit vad sugen man blir på att spela när man tittar på, särskilt i gubba matchen där de va så slöa, där skulle det suttit fint att springa in och sätta fart på gubbarna lite :D hah.

Ne, nu funderar jag faktiskt på att hoppa ner och ta ett bad, ahh det ska jag nog göra och kanske passa på att ta o plugga lite hemkunskap. Vi hörs ♥


älskar minen....

Kabelstickat

Godkväll!!
Hann inte blogga innan idag, var först på teknikträning från halv 4- halv 6 och därefter träning med mitt eget lag. Och igår hann jag inte heller då jag skulle plugga till prov och sen hade jag ju dressyrträning som faktiskt gick riktigt bra, händerna satt vilket var skönt :D.
Nu har jag precis ätit och blivit rent utsagt helt j*kla förbannad eftersom jag märkte att min brorsa ätit upp min glass. Jag äter inte glass så ofta men det finns en speciell som jag älskar. Åt en tredjedel för två veckor sen och tänkte ta en tredjedel till idag, men då märkte jag att de 2 tredjedelar som jag inte ätit inte fanns i kylen. Det som störde mig mest är att han äter all glass och vi hade en massa glass i kylen som inte jag gillar, och varför äta två tredjedelar, han kunde i alla fall lämnat en tredjedel åt mig..... Låter kanske fjantigt men jag blev spritt språngandes galen!! :D haha. Som tur var så va han inte hemma för då hade jag nog strypt han långsamt!! 

Nej, tänkte passa på och visa er min senaste inköp också, en kabelstisckadtröja från Lindex. Inte riktigt rättvis färg på denna bilden.

 


Whitaker

Kom precis hem från stallet. Har varit o ridit ut en runda. Gick bara bra, men VARFÖR ska 75% alla man möter typ blänga på en precis som hästen ska hoppa upp och attakera dom. Det stör jag mig på :D.
Men gissa vad som väntade när jag kom hem!? ja det ser men väl på överskriften. Var i alla fall ett par Whitaker ridbyxor. Beställde ett par och fick hem för några veckor sen, visste inte rikigt då vilken storlek jag skulle ha så kollade deras storleksguide, vilket sa att jag skulle ha ett par 38or men beställde ändå ett par 36or för de är ofta stora, meen när jag fick hem 36orna var de också förstora så blev ganska förbannad :D, men idag fick jag då hem rätt storlek och de satt som en smäck :D. De får bli invigda på dressyrträningen imon, då ska jäkla mina händer vara bra så som jag jobbat med dom både denna och förra veckan :D.
Nu är det fotbollsträning som gäller så vi hörs mer imon ♥



Gås

Min humor är verkligen asdålig. Som t.ex. detta som hände idag, sista lektionen, gjorde att jag skrattade hela vägen hem... förhopnningsvis såg ingen mig, får då undrar de nog vad det var för idiot som skrattade när ingen annan var i närheten. Men i alla fall, så är min ena mentor som heter Anca ledig för hon skulle få barn och idag så berättade min andra mentor att hon då fått en son och då va de ju en i min klass som sa något kul, de lät typ såhär;

Mentor- Och förresten, kanske skulle säga det att Anca fått en son nu, som heter Viktor.

En i klassen- VAA? Viktor!? Jag som trodde hon skulle döpa honom till Gås.

HAHAHHAHAH!!!! Fattar ni... Anca, Gås. Ahja jag tyckte det var jätte kul i alla fall, men sen är min humor lite som den är.... :D


Mellanmål


Vill ni veta hur gott detta va? De va sååååååå gott :D

Hallonsmoothie med youghurt och banan.
Ryvita knäckebröd (ASGODA!! :D )
Frukt

Detta behövdes efter maten i skolan, de va tacogratinerad fisk, ja menar fisk kan vara gott, och tacos är ju skit gott, så VARFÖR blanda!!?? Sen hade de slängt en massa nachochips på, wtf!! Nej jag tror inte precis det är en mästerkock som bestämmer vad vi ska äta i skolan :D.
Nu ska jag försöka plugga någon timme, sen ska jag antingen gå eller cykla till stallet och titta när Viktoria hopptränar.

Ha en bra eftermiddag ♥

Show Up Fashion Awards

I förgår avslutades en nationell modetävling i Borås. Tävlingen är till för att unga och oerfarna designers ska få växa och utvecklas med hjälp av profisionella designers. Vinnaren får dessutom lansera sin kollektion på Nelly.com. Detta året vanns priset av en Elin Engström, som driver märket Elin Eng.



Hattar

Vad tycker ni alla om hattar? Det är riktigt hett i höst med herrhattar, men själv tror jag inte det är riktigt något för mig. Jag tycker det kan vara snyggt på andra, men när jag tänker mig själv med hatt så ser jag mig själv i 80års åldern, full med rynkor, typ hon... vad är det hon heter?? miss Marple är det ju, just det, har inte hon hatt, eller yrar jag bara runt som vanligt..? Ah i alla fall är det henne jag tänker på. :D Får kanske ändra det och tänka på alla kändisar som använder det istället, typ Kate Moss, Jennifer Aniston och Katie Holmes.


herrhatt. Fint eller fult?


jennifer aniston

2e oktober, 2011.

hejsanhoppsan!!
Söndag idag. Har redan hunnit vara en snabb sväng på IP för inviduella samtal med mina fotbollstränare, ganska skrämmande faktiskt :D.
Nu är det plugg som gäller, biologi och hemkunskap, och i eftermiddag ska jag o mamma till Nytorpet, jag ska springa 8an o mamma 5an , får se hur det går. :)

Hann inte ta någon outfit bild igår innan jag stack till kusinerna, så det får bli såhär istället:



Skjorta- Monki
Kofta- HM
Shorts- HM
Skor- DrMartens
Halsband- Konfirmationspresent
Ringar- Guldfynd by Kenza
Klocka- Triwa


Gissa vad jag lyckades göra igår! Tappa en ring, hur lyckas man!? Ingen aning vad den tog vägen. Började fundera på om jag verkligen tog på den, för man måste ju hört om den trillade av :S som tur är har jag ju typ 100 ringar kvar.... HAHA

Hörs senare ♥

1 oktober, 2011.

Asså shiet vilket väder det har varit idag!! Känns som det är mitt i sommaren, hur skönt som helst!!
Idag har jag varit i stallet typ hela dagen. Red ut en runda med Linnea idag igen, himla roligt, förutom att det var en gubbe som förstörde lite, då vi inte fick rida på ett ställe där man alltid fått rida på innan, menmen.
Nu ska vi till kusinerna, så vi hörs mer imon ♥

RSS 2.0