Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.....

Halli halloj!!
Hur mås det idag? Jag mår bara bra förutom att jag kommer dö varenda onsdag i 3 veckor framåt, vi ska ha gymnastik på idrottslektionerna, och vår idrottslärare ska sätta betyg på det. Jag kan precis slå en kullerbytta och för att få MVG måste man stå på huvud och händer, hjula och göra en jäkla frivolt, vem f*n kan det!? :D Gymnastik har ALRDIG (!!!!) varit min grej och kommer aldrig bli, jag är lite stolt bara för att jag kan göra en kullerbytta ju :D
Men allvarligt gymnastik, vad har man för nytta att stå på huvudet, då är det väl bättre att ha bra kondition och snabbhet, om typ man skulle bli jagad av en rånare eller nåt tror jag inte precis han skulle sluta jaga en om man ställer sig på huvudet :D haha, Nej fys och sådant de är riktiga grejor det :D

Tänkte bara lägga till lite snabbt också att igår när jag red lektion gick det verkligen helt galet bra. Hade aldrig ridit för hon Liselott innan, men hon var nog den bästa ridlärare jag ridit för. Jag fick verkligen fram den riktiga känslan (ni hästmänniskor vet vad jag snackar om :D) .

Nu är det snart fotbollsträning som gäller..

Ha en fortsatt bra dag!

Detta strosade jag omkring i idag :)


Oversize t-shirt- Acne
Skor- Palladium
Jeans- Miss Sixty


30 augusti, 2011.

Hejsanhejsan!!

Kom hem från skolan för en stund sen, och sitter o chillar nu, de är skönt ska ni veta :D. haha
Om någon timme sticker jag till stallet, ska rida lektion med Carmen busan, de ska bli kul det :), har inte ridit lektion nu på hela sommaren så jag behöver det verkligen nu ;).

Och här kommer det jag hade på mig i skolan idag :)


Skjorta och byxor från HM

HÖRS♥

Dagens i skolan

Tänkte slänga på mig detta idag:  ;)



Jacka- Jofama by Kenza
Linne- HM
Jeans- Miss Sixty

Nu ska jag till skolan. Ikväll är det match mot Nättraby hemma som gäller med 96-laget. Matchen igår med div 4 slutade 1-1. :S
Nu måste jag göra mig klar! HÖRS! :)

28 augusti, 2011.

Godmorgon...
Söndag idag, betyder oftast att inte ha så mycket att göra. Blir kanske så idag med. Ska i alla fall ta bilder på lite outfits som kommer upp under veckan så jag har några bilder att lägga ut. 
Fast där slutade det med att jag inte hade något att göra, fick precis reda på att jag ska spela med div 4 idag. Skulle egentligen gjort det på onsdag, men Yrsovich som skulle spela idag, blev skadad så då fick jag hoppa in idag istället för på onsdag, ganska skönt ändå, för matchen på onsdag var i Kristianopel, det vill säga ganska långt härifrån, så först köra dit, sen spela en 90min match sen hem igen mitt i veckan, de hade kanske blivit lite väl mycket...

Hörs senare! :)


Dagens


Jumpsuit- BikBok

Bild tagen av pappa, därav kvaliten, och min fula min :D

Kristianstad

Har för en stund sen kommit hem från Kristianstad, hittade ganska mycket, men jag fyller  snart år, så det mesta blir födelsedagspresent, så jag kan ju inte visa er det. Men dessa ridstrumpor fick jag nu, så de kan jag visa. De är från stablestore :)



Nu ska jag snart jag, mamma o pappa iväg till familjen Johansson, och fira Jacobs och Åsas födelsedag. Dagens outfit ska jag försöka lägga upp nu innan jag drar. :)

27 augusti, 2011.

Hallo alla.
Tog en välbehövlig blogg paus igår, men nu är jag tillbaka, i alla fall i 2 sek till. Tänkte bara skriva att jag lever :D. Ska till Kristianstad nu, och som vanligt bestämer sig mamma på en sekund att vi ska åka dit, så nu måste jag skynda mig och bli färdig. :)

Hörs sen :)

Tränat

Precis varit o tränat med damerna, gick väl bra förutom att man knappt såg bollen, jäkla vilken dimma det va asså. Och innan dess var jag o red i ösregnet.  Nu ska jag hoppa ner i duschen, sen är det sängen som gäller. Helt slut efter 2 dagar, var ska detta sluta? :D

Förlåt nu för att uppdateringen är ganska dålig, men jag bloggar på varenda ledigt tillfälle jag har, men ska bli bättre på bilder igen, för de har jag knappt hunnit ta några :(

Gonatt alla läsare ♥


Undrar vem detta kan vara!? :D från 2000, har jag verligen ridit så länge!? :D

25 augusti, 2011.

Hemma en snabb sväng nu, skolan var ändå ganska okej idag ändå, vi hade inte så långa raster så, då var de OK :). Nu ska jag ner och rida med Tekla och ikväll, ja då är det träning igen, idag blir det med damerna :) Hörs :)


Hade på mig denna snygga tröja från BikBok idag :)

Full fart

Idag har jag absolut kommit tillbaka till min normala vardag!!! Absolut full fart hela dagen!! Först var det skolan, slutade tycka det var OK att komma tillbaka till skolan direkt när jag fått schemat idag kan jag ju bara säga!! Hemskare schema får man leta efter... ingen sovmorgon, slutar tidigast typ 20 över 2, vilket är skit sent!! :D Och sen det absolut värsta är att vi har typ 1,5 h håltimme varje dag, va ska man göra då? Glo in i en vägg eller?? Nej, funderar på att sticka hem o plugga på rasterna eller får jag väl sitta i skolan i ett hörn om ingen stör :D. Efter skolan stressade jag till stallet, red, sen direkt hem och till träning. Hade egentligen inte behövt stressa, men skolan slutade senare än vad jag trodde den skulle göra, och träningen var framflyttad 1,5 h, men jag hann :D

Nu ska jag duscha sen hoppa i säng, imon är det skola igen. Känner på mig att detta sista året kommer bli tufft, men det sägs ju att 8an ska vara värre än 9an så förhoppningsvis är det så. Just nu känns det bara som man vill bli pensionär :D haha

God natt ♥


24 augusti, 2011.

Godmorgon!!
Den 24e idag då, det betyder ju att skolan börjar idag, men jag måste säga att idag känns det faktiskt helt OK att gå till skolan, (kanske för att vi inte början förrän kl 10!?)  men om typ en vecka är jag nog inte lika positiv tror jag inte. Men det är väl bara att räkna ner till nästa sommalov... bara 9 månader eller något sånt va!? :)

Sen är det full rulle hela dagen, direkt efter skolan sticker jag till stallet och rider, sen hem byta om och sticka till träning, börjar känna igen mitt gamla vanliga liv nu :)

Nu ska jag sticka och göra mig iordning, annars blir det väl som det brukar, att jag tror att jag har längre tid än vad jag har på mig, sätter mig framför TVn eller datorn och sen får jag stressa som en idiot :S

Hörs senare!!! :)


Tänkte nog ta på mig detta idag, fast ta mina Palladium istället för Hunters.

Sol!

Vilket underbart väder det är idag!! Var har det varit under hela sommaren kan man undra!! :D Legat och tagit det lugnt i solen från 12 fram till nu, skönt, fast det känns som solen inte ger särskilt mycket färg längre :S.
Vad har ni gjort idag då!?
I morse var jag som sagt och klippte mig. Tänkte ta bild, men glömde det och nu har en stor ridhjälm lämnat sina spår i håret, så det blir tyvärr ingen bild, men det ser typ lika dant ut som innan, bara lite kortare :D.
Nu ska jag och mamma snart ut och gå en runda, ja och sen ska jag leta upp min skåpsnyckel till skolan, hoppas den är där jag tror den är annars ligger jag risigt till :S.
Hörs senare! :)


På båten och stor solade för nån månad sen.

23 augusti, 2011.

Godmorgon, godmorgon. (idag är det morgon för en gångs skull, jag brukar skriva godmorgon typ kl 11 också, och då är det förmiddag! :D )

Ska i alla fall dra in och klippa mig nu snart, sen blir det antagligen att sticka och rida direkt, innan det blir alldeles för varmt. Därför hörs vi nog inte mer förrän i eftermiddag. :)

Ha en bra dag!! ♥


rubrik???

Idag har jag inte varit hemma någonting. Var både och åt lunch o fikade hos farmor och farfar, känns som man går upp 10 kg varje gång man är där :D, och nu har jag precis kommit hem från stallet. Red ut en runda med en i stallet. Ganska lugn dag, endå är jag helt slut av någon konstig anledning :D. Och nu blir det inga fler sovmornar, imorgon är det upp och klippa sig tidigt och onsdag börjar skolan (!!!!!!!?) var tog detta lovet vägen?, jaja, man får väl se fram emot helgen :D.


22 augusti, 2011.

Bråttom, bråttom, eller egentligen inte om jag får bestämma, men Adam håller på att få damp på mig. Vi ska till farmor och farfar en sväng nu på förmiddagen och fika lite, ska bli mysigt, undrar vad jag hade gjort utan farmor och farfar :) ♥
I eftermiddag blir det ut till Ingegärdahäj och rida en runda. Nej, nu ska jag dra, hörs mer senare :)


JIHOO

Vi vann med 3-1 mot Ramdala, himla skön vinst. Vi spelade dessutom bra idag, o rullade bollen precis som man ska :D. Känns som vi behövde detta, asså att både vinna och spela bra, ganska ofta brukar vi bara hålla oss till ett av alternativen :D
Det enda negativa var att jag kom hem med en ond rygg, asså att ryggen gör ont.. inte att den är ond :D, sträckt mig eller något kan jag gissa, menmen, thats life... en ursäkt till att få massage kanske ;)


Ida Sjöstedt

Idag önskar jag allvarligt att jag blev 3 år äldre. Fick sån står lust att ta studenten och beställa balklänning när jag såg vinnaren av Guldknappen läsarnas pris, Ida Sjöstedts fina klänningar. Kanske ska beställa en till min brorsa för han går ju sista året nu :D, haha, tror dock inte han skulle uppskatta det så mycket :S.

Långklänningar





Och några snygga kortare klänningar



Favoriterna är absolut den översta långklänningen och den första korta klänningen, de är båda riktigt snygga  :)


21 augusti, 2011.

Godmorgon på er!! :)
Hann inte blogga mer igår... Stack ut och plockade svamp sen blev vi sena som vanligt till kusinerna :D.
Idag är det fotboll som gäller hela dagen. Samling nu om en timme sen är det match i Ramdala som gäller, och sen är jag antagligen inte hemma förrän halv 5 i eftermiddag.

Nej nu ska jag göra mig färdig!!! HÖRS!! ♥


Önskelista

Märkte precis att det bara var 3 saker jag önskade mig än så länge, men om jag känner mig själv kommer antagligen listan bli längre. Detta är det jag kommit på en så länge:

Dr. Martens

fast är dock inte riktigt säker än, jag vill ha, men har inte provat några än. Jag kanske inte alls passar i sådana här skor, de kanske är för "hårda" till utseendet för mig, och i så fall försvinner de såklart från önskelistan :)

Chanels höst nagellack



Marc Jacobs armband

antingen detta svarta....

.. eller något av dessa, antagligen i svart.

Denna jacka lägger jag bara in eftersom den är så snygg, den finns inte på önskelistan, eftersom jag har en snygg vinterjacka från förra året och eftersom jag redan har en Kenza jacka, så jag får hejda mig själv.. det måste man ibland ;)




Nämen godmorgon

Vaknade för en stund sen, ätit värsta brakar frukosten med frallor, amerikanskapannkakor och massa frukt :). GOTT, förutom de amerikanskapannkakorna, det är bara gott med en liten, men sen kan man ju typ spy över dem :D.

Idag har jag inte mycket bestämt, ska bara in till stan en snabb sväng, leta upp nån present till kusinen som fyller år idag, och ikväll ska vi åka till dom och fira. Det var väl det, jah, ja, nej nu ska jag gör något (?). Hörs senare, funderar på att slänga in några saker jag önskar mig i födelsedagspresent sen, är ju faktiskt mindre än en månad till jag fyller år ju :D



Fredag!!

Vilken äcklig höst kyla det kommit!! Var och tränade innan, och ställde mig sen efter och tittade på herrarna när de mötte Jämshög. Kunde bara titta en halvlek, sen var jag helt stelfrusen och fick cykla hem. Usch, hösten får allt vänta lite till...
Nej nu ska jag dra ner i soffan och fortsätta med det jag gör bäst, titta på barnprogram och barnfilmer :S haha . Ice Age 2 kan man ju inte missa, även om det precis inte är min favoritfilm, men Sid är ju för jäkla skön, han är ju halva nöjet!!! :D haha


Jag som storbloggar från Gothia cup, och pappa som har namnsdag idag... och det är ju jätte viktigt att uppmärksamma, i alla fall enligt pappa!! :D


Fina Tarmen

Kunde inte blogga något efter jag ridit, för pappa rensade datorn.Men nu är det färdigt så nu kan jag storblogga igen :D.
Gick i alla fall bra att rida idag, och jag och lilla Carmen hade tur med vädret. Regnade ingenting. Jag tog med mig hela handuksförrådet för att jag trodde hon skulle vara blöt, men hon var knappt ett dugg blöt :D. Stod ändå inne i typ 45 min innan och bara borstade och höll på, får passa på nu när man fortfarande har lov, och hinner med att ta det så lugnt :D

Här är två bilder på världens sötaste lilla ändtarm(fint smeknamn på Carmen va!? :D). Försökte ta en bild på hennes söta gäspningar efter jag ridit, men lyckades inte, så dessa bilder får duga (ursäkta kvaliten, mobilen tar inte de bästa bilderna...)



19 augusti, 2011.

Godmorgon! :)
Tror jag ska sticka och rida direkt nu, bara regnet håller uppe. Ser dock ut att vara på gränsen, men tror jag rider i paddocken idag (om det inte är alldeles blött), så om det skulle börja ösregna får jag väl gå in i stallet. Det löser väl sig, antar jag :)

Nej nu ska jag göra mig färdig, hörs senare!! :)


Dagmar och Triwa

Som många kanske redan har märkt var det Dagmar som vann årets Guldknapp, för deras kläder inspirerade av skaparnas farmor (som märket dessutom fått namnet ifrån)  :). De slog de andra nominerade; The Local Firm, Diana Orving, Ida Sjöstedt, Nakkna och Whyred med deras miljöetiskt tänkande på deras "high fashion" kläder. Om jag hade fått gissa hade jag nog tippat på Whyred men så blev det som sagt inte... :D



ganska snygg tröja från Dagmar :) finns på Nelly.com

Och vinnaren av Guldknappen acessoar blev Triwa, för deras galet snygga klockor. Jag är själv en stolt ägare till en skitsnygg vit Triwa klocka. Och deras färgglada klockor är ju med galet snygga, och deras svarta jah, vad ska man säga... höll på att köpa en för någon månad sen för det var rabatt på dem, men när jag väl bestämt mig var de såklart slut :D. Som ni kanske märker tycker jag Triwa var mer än värdiga vinnare!!! :D



några Triwa klockor


Min snygga vita klocka :)

Vad två ord...

.. kan göra en glad. Fick kommentaren "bra blogg" igår, och blev verkligen jätte glad. TACK!! :D Jag har inte så många läsare, och förväntar mig då inte så mycket feedback, därför gjorde det mig så glad, så fortsätt gärna läsa och kommentera!!! :)


Nelly Trend

Denna snygga tröja beställde mamma hem till mig för ett antal veckor sedan. Skulle egentligen fått den i födelsedagspresent så jag hade ingen aning om att hon beställt den till mig. Men sen fick jag den direkt i alla fall eftersom jag ändå var tvungen att prova den, för om den inte var bra så var jag ju tvungen att skicka tillbaka den :D

Den kommer från Nelly.com



Nu ska jag snart iväg och rida en runda med Ellinor, sen ikväll blir det träning med damerna :)

Hörs! :)


Guldknappen

Ikväll delar Damernas värld ut det prestigefyllda priset Guldknappen, på Nordiska museet i Stockholm. Festen pågår både idag och imorgon. Idag är det VIP-kvällen, och imorgon är det läsarkvällen. De tre priserna, Guldknappen, Guldknappen accesoar och Guldknappen läsarnas pris ska delas ut till en svensk modeskapare.
Förra året vanns guldknappen av Hope. Ska bli spännande att se vilken som vinner priset iår! 
Någon som röstat på en modeskapare till priset Guldknappen läsarnas pris i år!? :) 


Skytteliga - Div 4 damer

 
SpelareLag  
Maja Rydell Ramdala IF    
Maria Strågesjö Kristianopels GoIF    
Amanda Svensson Ramdala IF    
Josefin Tjernlund Union/JIF/OIF    
Anette Pettersson Ramdala IF    
Lene Håkansson IFK Karlshamn    
Pernilla Lindberg Ramdala IF    
Therese Widerberg IFK Karlshamn    
Emma La Fleur IFK Karlshamn    
Annie Rutzell Kristianopels GoIF    
Ellinor Månsson IFK Karlshamn    
Linda Olsson Kristianopels GoIF    
Matilda Johansson IFK Karlshamn    
Lisa Karlsson Union/JIF/OIF    
Stina Rätzer Asarums FF    
Josefin Albertsson Ramdala IF    
Sara Johansson Kristianopels GoIF    
Nona Saenchai Svängsta IF    
Emma Isaksson Asarums FF    
Veronica Björklund Kristianopels GoIF    
Emma von Palffy Asarums FF    
Anna Arvidsson Kristianopels GoIF    
Lisa Ngo IFK Karlshamn    
Mathilda Ekström Asarums FF    
Amanda Jolin Karlskrona FK    
Ellen Johansson Ramdala IF    
Kajsa Viberg Union/JIF/OIF    
Veronika Fredriksson Karlskrona FK    
Therese Andersson Asarums FF    
Malin Hildingsson Kristianopels GoIF    
Elin Håkansson Kallinge SK    
Frida Danielsson Karlskrona FK    
Maja Håkansson Union/JIF/OIF    
Esma Bajramovic Union/JIF/OIF    
Amanda Ström Svängsta IF    
Eleonora Brunström Karlskrona FK    
Malin Magnusson Kallinge SK    
Tove Liljegren Union/JIF/OIF    
Elenore Larsson Union/JIF/OIF    
Sara Karlström Kallinge SK    
Frida Johnsson Union/JIF/OIF    
Matilda Knutsson Asarums FF    
Amanda Nilsson Asarums FF    
Rebecca Hejel Svängsta IF    
Marie Andersson Ramdala IF    
Alexandra Karlsson Asarums FF    
Theresia Nyberg Kristianopels GoIF    
Sofie Hagström Ramdala IF    
Emelie Holst Kallinge SK    
Carina Grüner Kallinge SK    
Emma Petersson Asarums FF    
Klara Johnsson Union/JIF/OIF    
Moa Johansson Union/JIF/OIF    
Stina Friberg Svängsta IF    
Johanna Karlsson Union/JIF/OIF    
Linn Håkansson Kallinge SK    
Sara Lindén Karlskrona FK    
Åsa Jersheim Kallinge SK    
Sanna Stensson Asarums FF    
Jennifer Fröberg Asarums FF    
   

Märkte att jag var med på div 4:as skytteliga. Visst, alla som gör mål kommer med där, men det var lite kul i alla fall! :D


sähär kul tyckte jag det var!! :D haha

17 augusti, 2011.

Vet ni vad jag gjorde idag!? Jag steg upp kl 7, duktigt va!? Stack i alla fall direkt och red. Men nu är jag hemma igen. Tror jag ska se vad Line och Sofia gör i eftermiddag, och sen har jag fotbollsträning ikväll. Så ser väl min dag ut :)
Exakt en vecka idag med tills skolan börjar, kul... :D

Ha en bra dag! :)


Simona

Var i stan i förmiddags för att fixa brynen hos Simona. Hon både vaxar, klipper, och noppar och de blir jätte fina. Brukar gå till henne varannan månad ungefär, när jag känner att jag behöver helt enkelt. Hon hjälper mig med formen på brynen sen brukar jag hålla "koll" och noppa dem själv, tills nästa gång jag åker till henne. Ni som känner att ni vill ha hjälp med brynen kan jag rekomendera henne, hon är jätte duktig!!! :) Hon färgar dessutom brynen om man nu skulle önska det :) Kostar ca 150:- att vaxa och få dem så som mina.. :)




Dagens


Tröja- Monki
Shorts- HM
Armband- Humanity
Ringar- Guldfynd by Kenza


Godmorgon

Stressigt som vanligt nu, ska in till stan en snabb sväng. Sen ser det faktiskt nästan ut som man kan lägga sig en stund i solen idag!! :) 
Matcnhen igår vann vi förresten med 2-1 eller 3-1 eller va det nu va, mot Hällaryd.

Nu måste jag dra!! :)


15 augusti, 2011.

Hallo!
Läget? Jag är jäkligt trött idag, och har ingen aning vad jag ska hitta på. Mamma ville ut och äta men jag hade inte riktigt lust till det. Ikväll är det i alla fall match mot Hällaryd, eller Ullared som divis 4 tränarna kallade dem :D. Idag är det f*n inget annat än vinst som gäller!!! Får bara se var gubbaligan (mitt smeknamn på tränarna) sätter mig idag, finns en chans för mittback för två av våra mittbackar är borta, men där vill jag ju inte spela :D ahja i så fall är det väl bara att se glad ut och gå upp och göra mål i alla fall ;). haha

Ha en bra dag! :)


Match

Kom för en liten stund hem från dammatchen (divis 4). Vi spelade mot Kallinge och vann med 6-0, jag gjorde ett mål!! :) 
Detta var den absolut bäst spelade matchen som damerna spelat när jag varit med. Alla gjorde en jätte bra insats :)
Nu sitter jag klistrad framför svt 2. MalmöFF vs Milan, spännande match, där Malmö leder med 2-1 med 25 min kvar att spela :)

Nej, nu har jag nog inget mer kvar att säga, ;) Hörs imon!! :)


Mulö


full båt! :)





Lines fina mästerverk med min finisch i mitten ;)

Stugan gömd bakom träden! :)


13 augusti, 2011.

Goodmorgon, eller god förmiddag passar kanske bättre nu!? :)

Sov ganska länge idag, ändå blev det inte så sent igår, men klart man kan sova länge ändå!! :D
Idag ska jag, Line och Sofia ut till Lines stuga på Mulö och vara där till imon. Det ska bli jätte kul, men antagligen blir det inte så många inlägg idag då, och eventuellt inte imon heller för då sticker jag direkt till IP från stugan för att spela match med divs 4. :)

Nej, nu ska jag packa. Hörs! :)


Jag, Line och Sofia förra helgen :)

Höst

Har redan laddat upp garderoben med en held del höstkläder. Detta är det nyaste inköpet från BikBok!! :)



Har sån höst feeling att jag till och med målade naglarna i den mörka vinter/höst färgen från Chanel igår, fast den är så snygg så jag hade säkert kunnat använda den mitt i sommaren också. Den heter Black Pearl och kommer som sagt från Chanel. Tycker denna färgen är så grymt snygg eftersom om man tittar nära, har den en blandning av olika färger, typ svart, grått, blått och grönt. Tycker den är jätte häftig!! :)




12 augusti, 2011.

Tjenixen!
Har varit och ridit nu i förmiddags med Ellinor och Jonna, och även idag var Carmen hur fin som helst :). Galet kul att rida när hon går så fint :)
Nu ska jag ta det lite lugnt, innan träningen, sen efter träningen är det direkt hem och fira Adam tillsammans med släkt och vänner :)



Gilla!!!

Mina 3 bikini delar som jag var tvungen att införskaffa efter pappa dräpt min ena bikinidel  :)


Kom hem igår från HM :)

Sånt här får en att vilja shoppa MYCKET!!! :) det gillar vi...

Mer rabatt än vad man behöver betala (om man räknar bort frakten) :)


Carmen

Precis varit ute och gått en lång runda med Line och Sofia i regnet. Skönt att ut och röra på sig lite :)

Innan dess, i förmiddags, hoppade jag och Viktoria, Carmen. Det gick jätte bra och var hur kul som helst. Vilken häst hon är Carmen asså, det är allvarligt en ära att få rida henne :D. Så mjuk och fin var hon idag och hon gjorde några snygga språng, så mer nöjda än så kunde inte jag och Vktoria vara med henne :). Tyvärr är ju den kassa fotografen jag, så dålig på att tajma, att jag inte lyckades ta någon snygg bild på stackars Viktoria. Men det får väl bli en ursäkt till att hoppa snart igen, så jag (förhoppningsvis) kan få till nån riktigt snygg bild på Viktoria och Carmen :). Här är i alla fall två bilder som stjärnfotografen Viktoria lyckades ta :)




Nej nu ska jag städa mitt rum, duscha och måla naglarna. Har bara ett i-landproblem om vilken färg jag ska ta :D haha. Antingen mitt svartaktiga och lite höstiga Chanelnagellack, eller ett somrigt rosaaktigt nagellack. :D Men tror faktiskt det får bli mitt favorit nagellack från Chanel ändå :D


Hoppa

Ska till stallet nu. Jag och Viktoria ska hoppa Carmen. Det ska bli kul, känns som det var evighetersen jag hoppade. Tänkte ta med kameran och ta lite bilder, så förhoppningsvis kommer det upp några när jag kommer hem igen :)


Gud.....

... vad det helt plötsligt blivit svårt med rubrik :(
Varit o tränat nu i alla fall, kul träning idag tycker ja :). Hann inte titta Sverige matchen, men blev 1-0 till Sverige om jag förstod rätt va!?
Sitter nu, tar det lugnt och drömmer mig bort lite till Stockholm fashion week, som började i måndags tror jag. Läser några bloggar där de lagt ut bilder från Fashion week, och jag hade gärna varit där och upplevt allt, och kanske fått lite inspiration :) men.... där slutade drömmandet då Adam skriker från soffan att de inte ska tvätta sig på hela nästa vecka då han ska fjällvandra med sin klass.... urk, till och med min bajsätande kanin känns fräschare för tillfället.. :D haha.

Hörs mer imon, tänkte visa er bikinin som jag fick hem idag, dock är det samma mönster och färg som den pappa slängde i vattnet :)


Bild på laget!  Är det bara jag som saknar att gå runt i Gothia cup bandet? Man kände sig så VIP;ig :D.


Dagens


Tröja- BikBok
Linna- Chicy.se
Byxor- HM


Mammas nyinköpta boots från Vagabond som ni antagligen kommer få se på mina fötter också :D

Hittade inget i Kristianstad, tycker det var ganska utplockat. Fick i alla fall en god lunch på La Finestra Italiana :), och ett gott skratt när vi skulle låna en toalett på ett café (utan att köpa något fika), då en från personalen kom fram och sa att toaletten bara var till för caféets gäster och frågade om alla i kön var det. Jag o Sofia svarade snabbt JA, sen hörde man Line; NEEJJ! HAHA, så snäll och ärlig :D, jag fick snabbt komma på en vit lögn om att vi skulle köpa något efter toalettbesöket, så vi fick låna toaletten :D dock köpte vi ju aldrig något, men så många gånger vi varit på det cafét kunde vi gått få låna toaletten en gång utan att köpa något, tyckte jag :)

Nej nu ska jag sätta mig med den fjärde Harry Potter boken, innan jag sticker iväg på träning senare ikväll :)

Mot Kristianstad

Ska dra till Kristianstad en snabb sväng med mamma, Line och Sofia. Tänkte äta lite lunch på det goda italienska stället, och såklart shoppa lite :). Dagens outfit kommer nog upp senare i eftermiddag, för det hinner jag inte lägga upp nu. Men tänkte slänga på mig de nya byxorna som jag råkade visa i 2 inlägg igår, kunde inte ta bort det ena av någon konstig anledning. Nej nu är jag sen som vanligt så jag måste göra mig färdig. Hörs senare :)


Sofia och jag

Och Line o jag :)

Nya


199:- från HM, fanns även i svart. Tänkte ha dessa så här uppvikta, med någon snygg tröja till, och några låga skor :)

Nya


199:- från HM, fanns även i svart. Tänkte ha dessa så här uppvikta, med någon snygg tröja till, och några låga skor :)

rubrik??????

(Kom inte på någon rubrik......)
Precis varit o ridit med Ellinor, trevligt trevligt :D, och ska nu byta ridkläderna till fotbollskläder. Ska träna med damlaget om en timme. :)

När jag kommer hem tänkte jag visa ett par byxor som jag hittade i stan idag, när vi var inne och åt lunch. Firade (eller firade och firade...) att Adam lyckades ta körkort, så nu är det bara jag kvar... dröjer dock ett tag innan jag tar ju :).
Höres mer ikväll!! :)


lika glad som vanligt... :D

9 augusti, 2011.

Godmorgon! :)
Precis ätit frukost och ska snart till stan och äta lunch med familjen, det är snabba puckar här :D. Hörs senare ;)


Slänger antagligen på mig detta idag igen :)

Lörby- Asarum

Kom precis hem från matchen, blev tyvärr en förlust precis som förra gången. Känns så jäkla dåligt eftersom alla matcher som vi förlorat (både innan Gothia, under Gothia, och idag) har vi varit minst lika bra som de vi förlorat mot, om inte bättre, ändå förlorar vi med typ 3-1. Vi gör helt enkelt inga mål, vilket man ju måste göra för att vinna. Men nu är det bara att ta nya tag, (sluta peta framför mål:D), och kämpa vidare. Nästa match ska vi allt vinna :).

Nu sitter jag här i soffan, (har ont i magen och är spyfärdig :D haha, nej men jag blir alltid sån efter matcher, springer kanske lite mycket....? :D) och ska nog snart lägga mig. Imon är det ridning och ut o äta me familjen (om Adam klarar uppkörningen imon då :D) som står på schemat. Hörs mer då! :)

GONATT ♥


Älskar denna bilden, eftersom vissa ska typ så "hänga" lite eller vad man ska säga, sen ser man mig längst ner till vänster, sitter rak i ryggen, fötterna ihop, händerna fint på låren, håret ligger rätt...... jag måste helt enkelt vara en dröm för fotografer som fotograferar fotbollslag :D haha


Dagens


(ser ut som jag håller på att döda en myra :D haha )

Linne- Chicy.se
Jeans- Miss Sixty
Skor- Palladium
Väska- HM
Ring- Guldfynd by Kenza

8 augusti, 2011.

Måndag idag, exakt två veckor till skolan börjar. Jippi :D, ser verkligen fram emot att stiga upp tidigt på mornarna och få en massa läxor och prov... eller inte!!!! ;)
Idag är det en tur till polisen som gäller (ska skaffa nya pass), och så är det match ikväll mot Lörby, som vi såklart ska vinna!! :)

Hörs mer senare! :)


Tacobröd

Var ute för några timmar sedan och sprang en runda, har kännts så segt i benen så tänkte springa igång lite innan matchen imon ;)
Och nu har jag ätit Tacos, så grymt gott :D. Jag gjorde egna tacobröd idag som blev riktigt goda. Dock liknar de mer typ pitabröd när de är färdiga, men men ;)
För er som vill veta hur man gör dem, kommer receptet här:

0,25 pkt jäst
2,5 dl vatten
0,5 tsk salt
6 dl vetemjöl

Blanda alla ingridienser, och låt jäsa.
Lägg upp degen på mjölat bakbord, dela i 8 lika stora bitar, och låt jäsa ytterligare.
Kavla ut degbitarna så tunt du kan. Grilla eller använd stekpanna. (Jag använde stekpanna, men egentligen ska de grillas) :) Om ni steker behövs INGET smör.....




ser nästan ut som langos :)


Superstylisten

Tittat på "Superstylisten Jonas" hela förmiddagen på TV3 play. Snacka om att drömma sig bort när man tittar på det programmet. :D Jag menar vilket jobb att få gå och välja skitsnygga klänningar, väskor, skor och smycken för miljontalskronor hos de absolut största designers i världen. Fast antagligen som allt annat är det väl kanske inte lika glamouröst i verkliga livet som det verkar på TV.... :S




Segling

Godmorgon!
Förlåt för att de inte blev någon mer uppdatering igår. Jag kom hem sent, och det åskade, så jag duschade snabbt och sen gick o la mig och sov för att slippa höra åskan! :D
Här är i alla fall några bilder från igår. :)


Line


Sofia


Vårt berömda badställe :)


Rutschbanan




Kubbspel



hela båten är en stor tvättlina :D



Yes, de var vår dag de. Idag spenderas nog hela dagen i en fåtölj med Harry Potter. Hörs mer senare! ;) 

6 augusti, 2011.

Godmorgon.
Steg upp ganska tidigt idag, ska ner och rida nu. Bäst att börja vänja sig lite nu att stiga upp, vad är det, 2 och en halv vecka till skolan börjar igen!!? :)
Efter det drar jag, Line o Sofia ut me båten en tur, får se om jag hinner slänga in något mer inlägg efter jag ridit, annars får vi höras ikväll! :)
Ha en bra dag! :)


Tränat

Har jag sagt att jag ÄLSKAR att träna!? :D Var lite trögt i början idag, de var ändå första fotbollsträningen för mig på 2veckor, men sedan blev det himla fart :D. Nu är det första seriematchen på måndag efter det lilla uppehållet. Den är mot Lörby, som vi konstigt nog fick stryk av förra gången vi mötte dom, men det ska jäkla ändras på!!! :D

Nej nu får man vä ta o hoppa ner i duschen, imon ska jag upp o rida Tarmen (Ja, hon heter ju Carmen, men mamma kallar henne Tarmen :D ♥), sen ska jag, Line o antagligen Sofia ut med båten en runda på dagen. :)


jag o söta Tarmen :)


Födelsedag

Idag fyller då min brorsa 18, lite avundsjuk att han får ta körkort och sånt, men han kan ju förvänta sig att få skjutsa mig nu i framtiden!! :D
Idag är det dock inte jätte mycket som händer förutom träning, helt sjukt va man längtar att träna efter att bara haft uppehåll i 2 veckor, jag gör det i alla fall!! :) Nej, nu ska jag göra några chokladbollar, hörs senare! :)


Frukostbrickan med nybakade frallor, smoothie, youghurt, muffins, prinsessbakelse, champange (?) :D haha

Jumpsuit

Hittade denna jumpsuit för typ en vecka sen, men har inte visat den eftersom jag inte varit säker på om jag skulle behålla den, men nu har jag bestämt att jag ska göra det, och ångrar inte det en sekund! :D

Den kommer från BikBok :)


Presenter

Slagit in några presenter till Adam. Ganska nöjd med mina presenter, men pappas, ja det finns väl inte så mycket att säga om hans inslagning. :D


Mina inslagningar..

och pappas inslagning. Ahja, det finns väl annat han är bra på.. :D

4 augusti, 2011.

HEJ!! :)
Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen, men nu är jag hemma igen så då ska det bli ändring på den!! :) 
Seglade från Hällevik i förmiddags och kom hem för nån timme sen, legat ännu en stund i solen, och började på tredje Harry Potter boken (har "bara" de 5 tjockaste böckerna kvar att läsa nu!! :D). Tänkte snart ut o läsa lite till, sen vet jag inte om det blir en snabb sväng in till stan, för min brorsa fyller 18 imon, och jag har inte köpt nån present, opps!! :D
Hade också planerat att träna med damerna idag, för deras tränare/min granne har klagat på att de va så lite på deras träningar, så han ville att jag skulle dit o träna, men vaknade o hade ont i halsen så bestämde att spara mig till min egna träning med 96orna imon, för de finns inget bättre än att spela med dom ♥ :)

Vi hörs mer senare! :)


Åhus

Hejsan, hejsan!!
Var har ni gjort idag? Njutit av vädret hoppas jag :). Det har jag i alla fall gjort, legat i solen från kl 9.00 tills nu. Var kanske lite väl lång tid, blev helt yr innan men antagligen berodde det på att jag druckit för lite, som vanligt.... Hade en anledning att gå runt med keps hela dagen i alla fall :)

Har också blivit helt inne i Harry Potter böckerna, alla hade ju sånt Harry Potter feber, så jag bestämde mig att läsa böckerna, har läst ut första och har kommit halvägs in i andra på två dagar, det säger väl det mesta, i alla fall för mig som läser böcker typ en gång om året, brukar aldrig ha ro till det annars :D
Annars har inte mycket hänt, bara badat lite, ätit jätte god stenugnsbakad pizza, jah o sen sörjt min bikiniunderdel, som en viss pappa råkade tappa i vattnet, tur för han bara att de va bikinidelen från HM och inte den från Panos, för då vet jag en som hade fått simma runt i hamnbassängen....




R.I.P :`(    haha :D


Hanö






Seglat

Kom fram till Hanö för ett tag sen, låg på däck o stekte hela vägen hit... så SKÖNT! känns som man behövde detta efter allt regn. Och som ni märker tog vi med oss datorn så ni behöver INTE vänta med att få inlägg tills jag kommer hem. Bra va!? :)

Här får ni 3 bilder från vår segling hit :)




1 augusti, 2011.

Vilket väder!!! ÄNTLIGEN!! inte ett moln på himmeln. :)
Idag ska jag ut me båten å vara ute nån dag, får se om någon datorn hänger med, annars hörs vi mer när jag kommer hem :) Ha en jätte bra dag!!! :)


RSS 2.0