31 juli, 2011.

Jah, sista juli idag då, galet va snabbt tiden går. :)
Min dag blev som jag sa... en snabb sväng till IP för att kolla pojkallsvenskan med Matilda och Lina, mötte även Linnea Svensson där. Asarum spelade mot Häcken, förlorade tyvärr med 1-5.
Sen nu ikväll sprang jag en runda. De var riktigt tungt idag, hade behövt en lyftkran eller något till mina ben :D. ahja, så är det väl ibland....
Ska duscha nu innan midnatt, godnatt :)


Bara måste...

lägga in dessa bilder o minnas tillbaka lite. De var idag två veckor sen vi körde till Göteborg och Gothia cup, så galet kul hade vi. Den absolut största höjdpunkten detta sommarlov (och det vet jag redan utan att sommarlovet är slut...) :D















Monki

Jag gillar verkligen Monki, det är så man verkligen får hejda sig så man inte köper upp hela affären :), igår lyckades jag i alla fall hålla mig till ett köp.. :)



Vad ska alla ni göra idag då? :) Jag funderar på att kolla Asarum pojkallsvenskan när de spelar, sen ikväll ska jag nog ut o springa en runda, mhh. Det är nog så min dag kommer se ut... :)

Hörs senare ♥

Askelyckan

Om ni någon gång är i Växjö, testa då Askelyckans konditori! De har jätte goda mackor, bakelser och gelato (italiensk glass) :)


En god bakelse med hallon mousse och ett täcke av vit choklad :) (var inte ett dugg äckligt söt som nästan alla bakelser är)

 
gelato :)

Väska

Hittade denna snygga väska på HM i Växjö, riktigt snygg + att man får plats med ganska mycket i den. 199:- kostade den. :)




Det andra jag köpte kommer in imon :)


Dagens i Växjö

Slängde på mig mina Hunter och drog till Växjö en snabb sväng.



T-shirt- Acne
Tröja- Vero Moda
Shorts- HM
Hunterstövlar
Halsbandet- Charlotte Lyngaard (konfirmationspresent)
Ringar från Kenza, Miss D och Diddy

Nu ska jag ut o rida en runda, dagens inköp kommer in ikväll! :)


30 juli, 2011.

Godmorgon :)

Precis ätit frukost. Såklart ösregnar det idag också, är det detta som kallas svensk sommar!? :S Den senaste månaden har det väl bara varit fint en dag, o det var väl i onsdags. Nej usch, känns som jag bara snackar om väder nu, men ni måste erkänna att man blir ganska sur när hela sommaren regnar bort......

Idag har jag planerat att ut o gå en runda, sen har jag verkligen ingen aning. Har lust att lägga mig ute, sola och bada...

Men det är ju perfekt bloggväder, eller hur!? :D


Hven

Har spenderat dagen på Ven, Hven, Vhen eller hur det nu stavas, tror de va Hven? Kan få damp på namn när man ska lägga till nån bokstav när det inte behövs... varför inte bara Ven, uttalas ju på samma sätt som Hven... :D haha,(det är sådant jag stör mig på!!)  här är i alla fall min dag i bilder;


Kom med båt/färja..


jag, farmor o farfar ♥



jag o mamma framför ett jätte mysigt bageri, där de har GALET goda bullar, frallor mm. :)



Alla förutom min fader som tar bilden...


Vi cyklade....


farfar :)






Kan som vanligt inte stå emot hästar :D



.. o cyklade lite till ...


Alla (förutom jag som såklart åt pasta) åt kött som man själv fik dela i bitar o steka själv på en sten :D


Vacker utsikt.



..Och sen bar det hemåt.. :)


På ön


Tröja- Bik Bok
Skärp- Sisters
Jeans shorts- Lindex
Hunterstövlar
Ring och öronhänge från Guldfynd by Kenza.

Hällevik

Kom hem från Hällevik för nån timme sen. Hade riktigt trevligt, badade, solade, duschade i ösregnet, spelade beachfotboll och strandtennis (jag o Johanna försökte slå Kenzas rekord på strandtennis, hennes var väl 170, vi klarade 20, ändå inte överdrivet långt ifrån!! :D ) Vi hade riktigt mysigt tycker jag i alla fall :)
Tyvärr tog jag inte så många bilder av nån anledning, men tänkte tvinga Johanna eller Matilda skicka över några till mig! :) Så bilder kommer nog upp så småningom.

Imon ska jag som sagt till Ven med farmor o farfar. Ska försöka vara något bättre med kameran då. Sticker redan halv 8 imorgonbitti, så får se om jag hinner/orkar lägga in något inlägg på morgonen, annars (beroende på när jag kommer hem) så slänger jag in något på kvällen! :)

Här är i alla fall en bild på vår JÄTTE GODA frukost;  :)



Och en bild på stugorna vi bodde i :)



God natt alla läsare! ♥

Nytt från BikBok


Mönster stickad tröja från Bik Bok, 399:-


snyggt mönster.....  :)

27 juli, 2011.

ÄNTLIGEN.... fint väder!!!!!!! JIHOO!! :D  
Detta firas med att jag i eftermiddag drar jag till Hällevik med några vänner, ska stanna där tills imon. Ska bli jätte kul!! :)
Fram till fredag blir det dock kanske inte jätte många inlägg eftersom jag dessutom sticker till Ven efter jag kommit hem från Hällevik. Men något inlägg ska jag försöka få in varje dag! :)


Försvarsmakten nästa!!

Ni läser en nybliven militärs blogg!!!  Snacka om att jag blev förvånad när mamma sa att jag hade fått brev från försvarsmakten. Jah, man ska då ligga i träning ett halvår, sen drar jag till afghanistan lagom till nästa år..... :D haha. Nej riktigt så kul ska jag inte ha....
Försvarsmakten erbjöd kurser eller nåt för lära sig lite om försvarsmakten, flygvapnet, ledarskap, sjukvård och bygga tältförläggningar. Det borde väl passa mig!!!? NÅGON SOM HÄNGER MED!? :D




Flygvapenfrivilliga..... shit va häftigt de låter :D haha

26 juli, 2011.

Vaknade upp till mulet väder, förvånad!? NEJ!! Får hoppas de klanar upp snart, helst till imon, för då blir det en sväng till Hällevik med några kompisar för att övernatta i stuga, blir nog trevligt :)
Idag händer väl förövrigt inte så mycket, ska snart ner o rida Carmen en liten runda, sen får vi se vad som händer i eftermiddag.
Ha en bra dag!! ;)


bushästen ♥


Outfits

Line o hennes familj är här på lite kvällsmat ikväll, trevligt! :)

Min outfit:

Jensskjorta- HM
Linne- Zara
Shorts- HM


Lines outfit:

Tröja- Vila
Shorts- egengjorda/Bik Bok


Diggade Lines snygga shorts!!!!! Kul när man skapar lite själv!! :)


Inköp från Gothia


Linne//Badlakan//Hoppintofflor


Denna lilla fina plakett fick vi (laget) efter vår medverkan i cupen! :)

25 juli, 2011

GODMORGON!
Är det bara jag som är grymt trött på detta väder. Moln och regn, USCH!! Hörde att de var värsta åskovädret natten mellan torsdag-fredag. NI FATTAR INTE HUR GRYMT GLAD JAG ÄR FÖR ATT JAG INTE VAR HEMMA DÅ!! :D Hörde också att en lektionshäst här nere från Janneberg blivit träffad av blixten och dött, HEMSKT!! Inte konstigt att man är så rädd för åska som man är!
Nej nu ska jag ta och springa en runda, hörs senare! :)


Tänkte springa i detta nya linne! :)

Blåbär







Precis varit o plockat blåbär! Ni som tror att man inte kan bli mätt på blåbär.... DET KAN MAN!!! :D

Foccacia

Tänkte ge ett tips på ett galet gott italienskt bröd, som man ska äta till pasta. Det är ett bröd som man kan slänga på lite vad som helst vad man tycker om på. Fast själv tycker jag det är godast att äta brödet som det är, utan en massa saker på. :)

Foccacia

3 dl ljummet vatten
25 g jäst (ett halvt paket)
1 msk olivolja
1 tsk salt
ca 5 dl vetemjöl
Flingsalt
(sen om man vill kan man t.ex. slänga på tomat, basilika, oliver, fetaost)

Smula jästen i vattnet och rör tills den löser sig helt. Tillsätt olja, salt och arbeta därefter in mjölet. Låt jäsa under duk i 30 min, och baka sedan ut på mjölat bakbord. Lägg degen i en liten långpanna (ca 15x20 cm) klädd i bakplåtspapper och jäs ytterligare 30 min. Strö på flingsalt och ringla över ytterligare lite mer olivolja (och om ni vill lägg på tomater, basilika eller vad ni nu vill ha på). Grädda i 225 grader i 25-30 min. Skär i rutor och servera genast!!



MÅSTE TESTAS!!!!! :)


Mer nytt från Göteborg

Ibland är det bra att ha en mamma asså!! Hon shoppade en massa till mig i Göteborg, för själv hade jag knappt någon tid över för att shoppa, vi tjejer var bara en snabb sväng inne på ett köpcenter som låg precis vid skolan där vid bodde, men då orkade jag knappt ha ögonen öppna :D
Här är iallafalll det mamma hittade till mig på HM! :)


Svarta shorts, med snygga dragkedjor, grymt sköna... ÄLSKAR!! 179:-


Jeansskjorta, tror den kostade 249:-

Dagens i östersjövimlet

Var i stan en snabb sväng. Asså shit vad jag inte gillar Östersjöfestivalen, bara en jäkla massa skit. USCH!! Hade i allafall detta på mig. Slängde på mig Hunterstövlarna för det regnade imorse, men såklart när man väl ta de på sig så slutar det regna ;)

 
Tröja (NY! köpt i Göteborg)- Bik Bok
Shorts- topshop.com
Hunterstövlar
Plånbok- Marc by Marc Jacobs


Hade ett nytt vitt linne under BikBok tröjan. Linnet är nyinköpt från Zara i Göteborg, gillar den snygga dragkedjan i ryggen!



Min Marc Jacobs plånbok fick jag i konfirmationspresent, och är från Donna i Kristianstad. :)

Bildbomb från Gothiacup



Hela gänget


Vi såg Sveriges fotbollsdamer


Jag o Anna höll på att skratta ihjäl åt oss de galna italienarna som satt bakom oss på Gothia invigningen







Ottiboy o jag

 
Jag längst ner till vänster, lite sur efter en 1-1 match.


Vår vackra tävling, tyvärr kommer jag på delad sista plats :`(


Jag o Otti dansar (eller vad f*n vi gör :D )


jag, Linnea, Matilda, Ottilia, Lina, Sofia.


Jag o söta lilla Linnea :)


Hela gänget på väg in till centrum


jag o Matildus värmer upp :D


Min snygga frilla av Anna Svensson, som blev nästan lika fin som den jag gjorde på henne :D






Vår segerdans

HEMMA!!

Nu kom jag hem från göteborg för en liten, liten stund sedan. Det gick inte jätte bra för oss, vi kom väl halvägs in i b-slutspelet. Borde dock kommit till a-slutspel om det varit rättvist. Man kan väl säg att vi hamnade i b-slutspel efter en feldömd straff, men de vet ni väl reda eftersom ni läst vårt lags blogg, för de har ni väl!? Ahja. men vi har haft de riktigt, galet, otroligt kul, så j*vla skönt gäng är det!! Bilder och annat kommer upp, antagligen imon, för jag tror inte jag orkar lägga upp idag. Lite inköp kommer också komma upp så smånigon. :)

Nu blir det att hämta min lille Figgan, sen kommer jag nog somna ganska skönt i min säng.

Har ni förresten sett det hemska som hänt i Oslo, helt jävla otroligt att sådant kan hända så här nära. För er som inte vet är det en bomb som detonerat i Norges regeringskansli, några döda och flera skadade. Riktigt skrämmande, nu känns det ganska skönt att man bor i sådan liten stad som man gör. Och nu hade tydligen någon man, utklädd till polis, skjutit mot andra en bit från Oslo. Vad är det som händer egentligen!?

Mot Göteborg, och Gothiacup!!!

GODMORGON ALLA!!!
Idag steg jag upp redan kl 8 för att få det sista gjort innan vi sticker, och så jag slipper stressa. Ska snart äta lite scones, sen lämna Figgan hos Farmor o Farfar, och sen kör vi!! :D

From nu fram till någon gång i helgen (22 juli fre, 23 juli lör, 24 juli sön) beroende på hur det går, så bloggar jag antagligen BARA på lagets blogg: http://asarumsifgothia.blogg.se/
Så ni får följa mig o laget på den bloggen istället! Men glöm INTE att jag ju kommer tillbaka i helgen, så då får ni komma tillbaka till denna bloggen!!! :)

Önska oss Lycka Till, för de lär vi nog behöva!!! :D


Packar

Hallo ni!
Packar för fulla muggar, är väl nästan färdig packad, men tog en liten paus för att duscha. Jag sticker väl vid halv 1 imon, så ett snabbt inlägg hinner jag med innan jag sticker. Så vi hörs då!!! :)


Antagligen kommer det väl bli mycket mer nerpackat än så här, jag brukar använda ungefär hälften av allt jag tar med mig, men hällre för mycket än för lite!!!  :)

Ridit

Precis varit o ridit nu för första gången på typ en månad, har haft lite lov från hästlivet, men nu börjar det igen efter jag kommit hem från Gothia. :D
Jag o Ellinor red lite på flygfältet o runt lite, skrittade dock mest för Ellinors häst kändes inte ren, visade sig sen att Karino tappat en sko :(, ahja tyvärr händer väl sånt ganska ofta särskilt på sommrarna. Träffade också Ellinors nya lilla labradorvalp Molly, som var en riktig charmknutte, gud så söt hon va!!! :D

Nu ska jag packa, o titta på andra halvleken av Sverige-Frankrike. Sverige leder 1-0!!!! jiho :)

 
en ganska gammal bild på mig o Carmen :)

Somrigt



Linne- chicy.se
Vitt linne under- Lindex
Shorts- topshop
Converse

16 juli, 2011.

HEJHÅ!!
Ska dra en snabb sväng till farmor o farfar för att hämta deras släp så vi kan köra Figo o hans bur till dom imon. Det är hans spa där när vi är iväg!! :D
Har på mig mitt nya linne från chicy o mina USA shorts, bilder kommer när jag kommer hem! :)


chicy.se

Fått hem mitt linne som jag så länge väntat på från chicy.se. Tog evigheter att få hem den, typ 2 veckor. De skickade den först i tisdags då vi mejlade dem o sa att jag ville ha det innan helgen!! Men gud... ännu ett klädesplagg som jag verkligen älskar. Haha. Jag har typ förhållanden med mina kläder eller något!! :D




329 spänn kostade den, o den va värd varenda öre :D

Dagens




Jacka- Jofama by Kenza
Tröja- Acne
Jeans- Miss Sixty

Hatar egentligen att ha jeans på sommrarna men nu är de så jäkla kallt så man knappt har något val. Tur att jag verkligen älskar dessa jeans som har en snygg dragkedja (som ni kan se lite av på bilderna) som börjar vid höger höft går runt bak o kommer fram på vänster höft (svårt att förklara)! Jeansen är just nu på REA på Donna i Kristianstad!! :)

ELLE

JIHOO, fått hem nya Elle, släng er i väggen alla tjejtidningar (även om jag ju själv läser tjejtidningar :D), för ni är INGET mot Elle och Style By!! :D haha. Tror dock jag ska spara Elle till Göteborg, eller klarar jag mig så länge(?), har redan bläddrat igenom den lite snabbt, fast inte så noga som man måste göra!!! :)



Nu ska jag snart skynda mig iväg till Viktoria. :)

HUNKY DORY

Jag säger ju det, alla är helt galna i USA. Nu kommer till och med Hunky Dory ut i höst med ett USA linne och en USA inspirerad tröja.



15 juli, 2011.

Hallo, hallo.

Idag är det bara 2 dagar, eller 2 och en halv om man ska vara exakt tills vi kör mot Götebörg, det går så himla snabbt, känns som det var igår jag skrev att de va 20 dagar kvar tills vi kör. Hoppas bara inte veckan i Göteborg går så snabbt i alla fall, men det kommer den såklart säkert göra. ;(  o ni aif:are, kan va lugna, ni får alla plats i bussarna ;), jag får tyvärr åka med pappa! :(

I alla fall händer inget särskilt nu på förmiddagen, men i eftermiddag ska jag först en sväng till Carmens ägare för att se hur vi ska göra nu i höst/vinter. Sen idag är det sista träningen innan vi kör till Gothia. :) 


jag o söta Carmen :)

Joel Kinnaman

Torsdag betyder bra på TV! Kl 9 Hawaii five-O, och halv elva är det the Killing med en av Sveriges allra bästa skådespelare(enligt mig i alla fall), i en av huvudrollerna. Pratar såklart om Joel Kinnaman! Allt sänds på tv4. De får ni inte missa! :)



Joel Kinnaman


USA

Var inne en snabb sväng i stan med mamma. Hittade lite nytt från Bik Bok.


Linne. REA. 79:- , köpte linnet i en storlek för stor för att få lite oversizee ;)
Bandeau BH. 99:-

Har typ fått USA feber som många andra, var inte så förtjust i det innan, men det är faktiskt ganska snyggt, o mina shorts, de är jag typ kär i!! :D Fast nu ska jag nog inte ha mer USA. :) tror jag :)


14 juli, 2011.

Vilket SHIIIIT väder. Vad ska man göra när det ösregnar ute så här!? Nej usch vad deprimerad man blir :D. Hoppas linnet från chicy.se kommer idag så man kanske blir lite gladare :)






Semifinal

Precis tränat, ganska lugn träning, lugnet före stormen typ :D bara 4 dagar till vi åker till Gothia nu. Har jag sagt att det ska bli så JÄKLA KUL!!!? :D 
Tittar ni på VM-matchen då, Sverige-Japan? Om ni inte gör det, så behöver ni inte sätta på det, de ligger under med 3-1 efter nu snart 85 spelade minuter. ILLA!!! Om de hade vunnit (eller jah det är ju inte slut än men det ser ganska mörkt ut) så hade de ju gått till Final. Nu får de ta tredjeplatsen istället i alla fall!! :)

Här är en bild från de GALET goda blåbären ja o mamma plockade innan idag! :) 




Recept på frallsen

Här kommer receptet på frallorna jag skrev om häromdagen, var en som önskade de, o de är kanske nån mer där ute som vill ha nåt smarrigt att äta på mornarna!!? :)

Tar ca 1h att göra + ca 8h jäsning

Till 12 frallor:
50 g jäst
5 dl kallt vatten
250 g keso
½ dl linfrön
½ dl solrosfrön
1 msk honung
1 tsk salt
3 dl dinkelflingor
ca 10 dl vetemjöl (600 g)

Pensling:
Vatten

Garnering:
blandade frön, som t.ex. sesamfrön och linfrön

Gör så här:
1.
Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med lite av det kalla vattnet. Tillsätt resten av vattnet, keso, linfrön, solrosfrön, honung och salt. Rör ner dinkelflingor och mjöl, spara lite till utbakningen och arbeta kraftigt ca 5 min i maskin eller 10 min för hand. Låt den lösa degen jäsa under bakduk ca 40min.
2. Stjälp upp degen på mjölad arbetsbänk. Vik ihop den 2-3 gånger, knåda inte. Dela degen i 12 jämnstora bitar. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper (eller som vi gör i en muffinsform med plats för 12st muffins). Täck med bakduk och ställ plåten (eller formen) i kylen över natten, eller i 8 timmar.
3. Sätt ugnen på 250°. Ta plåten ur kylen och låt den stå i rumstempratur tills ugnen är varm. Pensla frallorna med vatten och strö över frön. Ställ plåten mitt i ugnen och sänk tempraturen till 225°. Grädda ca 15 min, tills frallorna låter ihåliga när du knackar på dem på undersidan. Låt svallna på galler före servering. FÄRDIGT!! :)

Frallorna är dessutom goda att varma i micron dagen efter om man inte skulle orka äta upp alla. Eller frysa in dem o ta fram dem när man är sugen.  :)



Nu ska jag iväg o plocka lite blåbär innan jag sticker iväg på tränigen. Vi hörs senare!! :) ♥


13 juli, 2011

Hejsan Svejsan! :)
Idag var jag uppe med tuppen, i alla fall om tuppen steg upp kl 8. :D haha
Nu snart ska jag städa bilarna, o sen..... ja vad ska jag göra sen, är det någon sol ute!? Orkar inte gå och titta, men om de är det sätter jag nog mig en stund ute, och ikväll är det då träning, trevligt, trevligt :)

Bjuder på en riktigt tjusig bild från träningen i måndags! Jag är den överdrivna i mitten, om någon skulle undra!! :D


Frukt

Kom precis på att börja tänka på frukt o inte frukt som man äter utan kläder med frukt på. Är värsta sommarmodet ju, ändå äger jag inte ett enda fruktplagg(!!!!?)haha. Tycker allvarligt de mesta fruktplagg jag sett är ganska barnsliga, eller!!? :) Det är väl inget jag känner att jag vill ha precis, o kolla bara denna banan skjorta här nere som är från Prada, det är när man ser sånt som man tänker; är detta mode eller bara en Hawaiiskjorta, som kostar skjortan (där va jag rolig va, en skjorta som kostar skjortan :D!)  tillskillnad från en någolunda lik skjorta köpt på en marknad  eller något!!? Men mycket mode är ju galet extremt som jag tror ingen precis använder, det är mer som ett konstverk som man visar upp.


Kläderna är en blandning från Stella McCartney och Prada. :)
Själv tror jag att ja föredrar att äta frukt istället för att ha de på mig! :)

Färdiga moffins


... lagom nöjd!!! :D

Bakar moffins



..... o äter mig tjock på smet!!!!! :D

12 juli, 2011.

Nämen godmorgon!!!!!!!! ♥
Nu har jag precis ätit nybakade o hemmagjorda frallor. Finns det något godare på mornarna?
Idag har jag väl inget bestämt över huvudtaget, (har fortfarande inte vant mig vid att inte ha något att göra på dagarna :D) Men ska väl kanske lägga mig en stund i solen, om inte alla moln kommer hit. De får vi inte hoppas :).



De här frallsen är perfekta då man gör allt dagen innan, sen sätter man bara in dom i ugnen en kvart på mornarna ;) o nyttiga är de också!!! :)

Amanda tipsar

(Blev tvingad av Anna att ha "Amanda tipsar" som rubrik!!!!! :D )
Ahja, men tipsa ska jag göra, faktiskt om ett par strumpor..... Nu tänker ni säkert va f*n, men det är inte vilka strumpor som helst, det är ett par Nike, whoooooo, haha. :D
Nej men de är jätte bra och grymt sköna, perfekt att ut o springa i eller att bara ha att strosa omkring i, eller varför inte som städstrumpor som min pappa använder sig av ;).
Men det som är speciellt med dessa strumpor är att de har ett oranget parti runt foten som ger foten stöd. De är också gjorda av något material(garn, eller vad de nu är gjora av :D) som gör att de inte blir så hårda och osköna (eller vad man ska säga) som många andra träningsstrumpor blir efter man tvättat dom ett antal gånger. O de bästa av allt, foten hålls torr o osvettig under träning, mina fötter känns i alla fall torra o de luktar inget!!! :)


Jag o mina strumpor med Anna svenningson i bakgrunden (o nej de är inte fötterna jag gör en äcklad min åt, för fossingarna luktar inte värre än va de brukar!!! :D )



Mina är köpta på Team Sportia men antar att de finns i de mesta sportaffärer ;)


Ni har väl förresten inte glömt kolla in vår (asarums f15) blogg?? http://asarumsifgothia.blogg.se/ 
Den blir kanske inte uppdaterat riktigt varje dag denna vecka, men från nu på söndag då vi åker till Gothia, lovar jag att den blir uppdaterad minst 1 gång varje dag!!! :)

Topshop

Kolla vad jag fått hem.... ÄLSKAR!!!




De är från topshop.com. 34 euro + leveranskostnad var vad de kostade.
Kan faktiskt rekomendera att handla från topshop.com, det gick snabbt att få hem och om det skulle vara fel storlek eller något så man måste skicka tillbaka är det himla lätt. Det är bara att sätta på en returetikett som man får med hem och skicka. :)

11 juli, 2011.

Godmorgon, godmorgon.
Har precis vaknat, har sovit nästan 12h inatt!! SKÖNT!!
Ja på dagens schema står det en massa träning. Ska ut o springa en runda nu snart, sen ska jag väl bara ta de lite lugnt o ikväll är det Maria träning.... :)


God natt

SÅ HÄR TRÖTT ÄR JAG.....

... o klockan är bara halv 11!!!! Hur ska detta sluta!!?

Vi hörs imon! GOD NATT ♥

LORÈAL

Tänkte tipsa er om en jätte bra hårinpackning jag använder nu på sommaren. Den heter SOlar sublime och kommer från Lorèal. Den ger håret djupverkande solskydd, näring och återuppbygger dessutom håret efter man varit i sol. Den innehåller också UV-protect som skyddar hårfibren under solning. Håret blir mjukt och luktar dessutom jätte gott!! ;)


10 juli, 2011.

HEJ!! :)
Nu är jag äntligen hemma igen efter en mindre trevlig övernattning i båten. Vindarna blåste inte riktigt på det hållet vi tänkt, så vi log o gungade fram o tillbaka hela natten, sov inte jätte mycket kan jag säga. Kl 6 imorse körde vi i alla fall till ett annat ställe där vi legat resten av dagen o solat. 
Hade tänkt att springa en runda nu ikväll men sparar det till imorgon, för är alldeles yr från natten o det känns som allt skakar :D haha lyckad dag!! Nej men solbrännan är påbättrad i alla fall :)

 

Figgan var med, en riktig båtkanin är vad han är :D

Nu ska jag göra mina styrkeövningar hade jag tänkt. Hörs lite senare :)

Styrkeövningar, övning 5.

Den femte o sista övningen. De här övningarna är särskilt bra för löpare, och då också fotbollsspelare! :)

Hunden:
Börja med att stå på alla fyra. För vänster knä mot vänster armåge, kryp ihop och spänn magen. Sträck ut och gör samma på höger sida. Väldigt bra för rygg och koordination. 10 lyft på varje ben i tre intervaller. 

 

9 juli, 2011.

Godmorgon!
ÄNTLIGEN fint väder idag, inte ett moln på himmlen. Så vi sticker ut me båten, tänkte sova över till imon!! :) Eftersom jag fortfarande inte fattar varför de inte går att lägga upp inlägg från mobilen, så blir det nog inga mer inlägg förrän imon, förutom den sista styrkeövningen, som kommer in snart! :)



Hörs!!:)

Duvanders

Precis ätit en jätte god tårta från Duvanders i Kristianstad. Tårtan innehöll vit choklad och rabarbermousse, o hjärtan av marsipan. gött de ;)




Acne

Förlåt för ganska dålig uppdatering idag. Var i Kristianstad, o kom hem halv 5, då träningen började så hann inte. Hittade i alla fall en tröja från Acne inne på Donna där rean startade idag. Dessutom såg jag en transparant klänningsaktig sak från Acne, som var GALEET SNYGG! men såklart fanns bara strl 40 kvar. Såg också en från Filippa K, men den fanns också såklart bara kvar i stora strl.
O när jag kom hem hade min klänning från Drylake kommit, beställde en XS men fick hem en S, så j*kla glad blev jag, wihooo, (ironi) jag menar hur svårt kan det va att lägga ner rätt storlek!!!!????? Jag tycker den är för stor, visst den ska vara oversize, o den såg snygg ut i ryggen, men där fram hängde den för mycket. Ahja ska prova igen lite senare för att se hur jag ska göra. :)




Tröjan från Acne, 449:- på rean. :) (o en nyfiken kanin på sista bilden)


8 juli, 2011.

Vad gör ni idag då? Själv ska jag antagligen ligga ute lite i solen, om de nu blir någon sol, lite lite molningt är det men förhoppningsvis försvinner det. Annars ska jag nog en snabb sväng till Kristianstad. O ikväll är det träning som gäller.

Bjuder på en bild på mig o lilla älskade Carmen ♥


Styrkeövningar, övning 4.

Plankan:
Tänk på att vara rak i kroppen. Du kan ta hjälp av någon som kan se om du är det. Bra framförallt för magen och ryggen. 3 x 30 sek.


Skaldjur

Så här har min kväll sett ut :)




GOTT ska ni veta ;)

Styrkeövningar, övning 3.

Utfallssteg:
Ta långa, djupa steg. Främre knät ska vara rakt ovanför tårna, annars blir det för jobbigt för knäna. Stärker både ben och rumpa. 2 x 20 steg.


HM tröja



Har en ny tröja på mig från HM.

Nu ska jag snart ut o jogga en runda, tänkte ta utan tid idag, o inte ta ut mig alldeles för mycket....

Hörs igen lite senare! :)


10 dagar

Idag är det bara 10 DAGAR KVAR TILL GOTHIA!!! Det går snabbt... Mitt lag har startat en blogg, så man ska kunna se vad vi gör och hur det går för oss. Vi börjar antagligen uppdatera imon för att ni ska kunna följa oss under våra 4 sista träningar innan vi åker, o sen såklart under hela veckan i Göteborg.
Under Gothia (18-23juli) så kommer jag antagligen bara att uppdatera på lagets blogg, alltså inte här, men det kommer jag påminna om lite närmare sen. Här är lagets blogg; http://asarumsifgothia.blogg.se/
Kolla in den imon kväll!!!! :)


Ännu en bild från en av Gothias invigningar

7 juli, 2011.

Godmorgon. :)
Denna dag började inte bra. Jag va inställd på att ligga ute i solen, men det finns ingen sol, o pappa har snott alla husets datorer bara för att hans jobbdator inte funkar, så de finns ingen dator heller. Sen går han runt o stänger av alla TVapparater o säger att man ska vara tyst, när han själv pratar som om det är döva gubbar i andra änden av luren. HAHA. :D.
Ahja, vad ska man göra en dag som denna? Jag har bra lust att gå o lägga mig o sen vakna till klarblå himmel... Nej, nu vet jag vad jag ska göra, jag ska ta på mig den där bikinin o lägga mig ute, så kanske solen kommer, det ska jag göra.

Hörs mer senare :)


Sånt här väder vill jag ha!!!!!

Favoriter- Smink

Nu på sommaren använder jag inte så ofta smink, men de dagar jag gör det så använder jag mina mascara från Sensei, och ett bronzing powder från The body shop.
Mascaran heter 38°c. Den är vattentät (vilket kan vara bra om man t.ex. använder den när man ska bada) och den sitter hela dagen utan problem, men den är lätt att tvätta bort när man väl vill det, antingen i varmt vatten eller med borttagningsmedel. Jag använder en som ger extra volym. Borsten är globformad, med ganska små fransar vilket gör den väldigt lätt att applicera, och resultatet blir jämnt o fint.

Pudret är himla bra eftersom den ger en jämn o fin yta, utan en massa sträck, den ger en naturlig brun basfärg, och täcker fint. Den finns i 3 olika hudtonsfärger så det gäller att hitta den som mest liknar sin egen. Tycker att denna också sitter någolunda under en hel dag :). Borsten som ni kommer se på bilden är också den från Body shop. Den är hur bra som helst, o helt galet skön. Den innehåller många hår vilket gör att den lämnar en jämn yta. :)







Dagens






Linne- HM
Höga shorts- HM


Karlskrona

Nu drar vi iväg på en snabb sväng till Karlskrona. Själv hade jag föredragit att va hemma o sola, men men. Bilder kommer när jag kommer hem, för mamma sitter redan i bilen!!! :)

Styrkeövningar, övning 2.

Svårare variant av sidoplankan:
Detta är samma övning som igår, fast lite svårare och lite jobbigare. Pressa upp höften och försök att inte tappa. 3 x 30sek, men börja med kanske 3 x 20sek, se till att orka hela, o bygg vidare på det. Men gör det INTE för enkelt, minska inte sekunder p.ga. slöhet. 

 
dålig bild (fotograf ännu en gång mamma ;)

Tennis



Snygg pose på sista bilden va!? :)

Precis varit o spelat tennis med Sofia, GALET KUL!! :) O jag tycker faktiskt jag blev riktigt bra i slutet. I alla fall om man räknar med hur jag spelade i början. Att inte gubbarna på banan jämte slog ihjäl mig för alla bollar jag sköt över på deras sida!!!!!!  :D haha. Det hade ju jag gjort kan jag säga :D.

HM bikini

Spenderat hela förmiddagen o eftermiddagen i solen med Line o Sofia, riktigt skönt väder idag, hoppas de fortsätter såhär resten av lovet. :)

Sen ikväll blir det upp till IP för att spela lite tennis me Sofia :).


Bikinin är från HM.  Riktigt snygg me de där små extra nitarna tycker jag. De finns dessutom i en röd-aktig färg, och i beandutop.


5 juli, 2011.

Nämen tjenare!!
Jaaa, vad händer idag då? Jag tror jag ska lägga mig en stund ute i solen, för att kanske försöka få lite mer färg. Annars vet jag inte, blev lite sugen på att spela lite tennis men får se.

O bara för att det är klarblå himmel på denna bild (vilket det nästan är idag), så är det denna fina bild jag slänger in i dag!! :D


Den är från Italien i vintras. Vi var där med familjen Svennsoon. På bilden är de pappa, Mats, jag, Anna o Adam. Saknas gör Ingla o Jacke som åkte med Ellen, o mamma som tar kortet (tror jag i alla fall) :). Det är nästan som man längtar lite dit, så härligt i Italien med bra skidåkning, god mat, o nästan alltid fint väder :)


Styrkeövningar, övning 1.

Tänkte starta idag med att lägga in styrkeövningar, en varje dag. Det är speciellt 5st som är särskilt bra för löpare som jag tänkte visa. Den första är:

Sidoplankan:
Bra övning för bålen och höfterna. Var rak i kroppen typ som en planka. Den är ganska jobbig, men försök 3 x 30sek.



Nu ska jag titta lite på 3e avsnittet av Johan Falk, sen får jag väl hoppa i duschen.

Hörs mer imon!! :) 


Chokladbollar

Precis bakat, eller bakat o bakat. Kan man kalla det att baka när man typ bara rullar lite ihopslängda ingridienser till små bollar?? Gjort chokladbollar i alla fall. 
(Intelligent av mig att behöva 4 meningar innan jag kommer fram till att jag gjort chokladbollar..... :D )

Om man får va lite kaksig så är nog mina egna chokladbollar mina favoriter :D.
Nu ska jag snart iväg till maria träning i alla fall, får se hur det går, har haft ganska ont i magen idag, men behöver träna nu efter alla chokladbollar :D



den andra bilden på det färdiga resultatet vill inte laddas upp, så ni får nöja er med degen ;)

hörs sen!! :)



Drylake

JIHOOO. Äntligen har jag fått tag i den snygga klänningen från Drylake, som jag så länge velat ha. XS har tagit slut på 2sek, varje gång den kommit in på Nelly.com, men nu äntigen hann jag före alla andra :).
så kommer den säkert se jätte ful ut, eller nåt när jag väl får hem den. Fast ne då får vi inte hoppas :)

 
Kenza i hennes...  :)

godmorgon godmorgon

Mår ni bra?
Tänkte lägga upp lite bilder från igår. Var som sagt ute med Ebba, Frida, Gunilla, Anders o lilla Tindra på Tärnö. Riktigt trevligt :) Bilder kommer här;


Båthunden Tindra ♥



Jag o Ebba



Ni skulle sett hennes konster :D, hon kunde till o med nysa "på beställning". :D


cooling :)


Ebba, Tindra o jag




Helt slut....

Precis kommit hem nu från en heldag ute med båten, me familjen Lindh. Hade hur trevligt som helst. Men nu är jag helt slut, o känner att jag inte orkar vänta i 30min för att bilderna ska laddas upp på denna sega dator, så bilder o annat från dagen kommer in imon istället!!!

GOD NATT!!!! ♥

3 juli, 2011.

Godmorgon.

Idag ska vi träffa lite gamla kompisar. Det är väl mammas gamla klasskompis tror jag och hennes familj. De bor ca 1h bilfärd iväg så vi träffar dom inte så ofta. Nu senast var det väl för typ 3år sedan, men så lång tid mellan brukar det inte gå.
Jag tror vi ska en sväng ut me båten, om det klanar upp lite och inte börjar åska, ser inte jätte ljust ut för tillfället, men men. :) 
Nu ska jag ta o börja göra mig färdig, får se hur mycket bloggande det blir idag, har försökt blogga från mobilen innan, men då inte lyckas. Det kommer i alla fall in något mer ikväll om inte innan då. :)


Mat tips

Nu har jag precis lagat lite kvällsmat. Det är en kycklinggryta som jag verkligen älskar. Den är perfekt de dagar då man har lite mer tid över, och till t.ex. släktkalas då man kan förbereda mycket innan. 
Nu är jag mätt o glad, satt ute och åt under åskan, shit va kvavt de va, bara av att sitta ner höll man på att svettas ihjäl. 

Här kommer receptet på grytan. (som ni verkligen måste testa :)  

Sötsyrlig kycklinggryta
(tar ca 30min att göra)

Till 4pers:
500 g kycklingfile
5 dl vatten
4 msk konc kycklingfond
4 rabarberstjälkar (ca 300g)
1 röd thaichili
1 ½ dl råsocker
1 tsk salt
2 msk sherryvinäger
3 msk tomatpure
1 paprika
2 knipplökar
1 burk vattenkastanjer (225g)
1½ msk Maizena majsstärkelse
100 g böngroddar (jag rekomenderar INTE färska för tillfället)
Tillbehör:
Ris

Gör så här:
1.
Blanda vatten och kycklingfond i en rymlig kastrull. Ansa och finstrimla rabarber. Kärna ur och strimla chilin. Lägg allt i en kastrull. Tillsätt socker, salt, vinäger och tomatpure. Koka upp och låt sjuda 10min.
2. Ansa och kärna ur paprikan. Skär den i ca 2cm stora bitar. Ansa och grovhacka lökarna, häll av vattenkastanjerna. Skär kycklingfiléerna i ca 2cm stora bitar.
3. Lägg kycklingbitarna i den heta buljongen och låt dem sjuda ca 2min. Lägg i paprika, lök och kastanjer och koka ca 3min. Rör ut majsstärkelse i lite kallt vatten. Tillsätt redningen och koka upp.
4. Blanda ner böngroddar strax före servering. (Ett tips är att låta böngroddarna koka någon minut i grytan, nu när ehec härjar runt) Servera ris till grytan.






Hoppas ni gillar!! :) hörs



Vero Moda

Brukar aldrig hitta något på Vero Moda längre, men igår hittade jag en sådan "bra att ha tröja". De dagar det är lite kallt så är denna bra att bara slänga på sig. Var egentligen ute efter en sådan här i vit/beige men har inte hittat någon som jag gillar, så denna får duga tills vidare. Denna kommer jag nog ha lite slarvigt nerstoppad i mina jeansshorts och det nya bruna skärpet det också lite slarvigt knytet till.





Nu tog precis VM matchen slut. Ännu en vinst för Sverige med 1-0, så de är nu klara för kvartsfinal, men jag tycker fortfarande de bränner för många lägen... Men bara de fortsätter vinna så... :)

Dagens

Idag strosar jag runt i min blommiga jumpsuit från HM. (o min vita bikini under ha) :)




Storstädaren


dammar för fulla muggar!!

Nu är det damernas fotbolls VM som gäller. Sverige mot Nordkorea. 
Det är en sak som är ganska kul tycker jag. De i Nordkorea har ingen aning om att deras damlag spelar, o de kommer inte få reda på det om de förlorar. Men om Nordkorea vinner däremot så kommer hela Nordkorea veta det. Det är typ bara för att de är en diktatur, o han som styr landet vill inte medge motgångar och förluster, haha. Snacka om dålig förlorare :D.  


2 juli, 2011

God morgon. :)

Precis ätit frukost o sitter nu o kollar på nån film på 5an. Idag har jag typ inget bestämt, inte ett skit. (vad jag kommer ihåg i alla fall)  Så får se vad som kommer hända, för sitta här hela dagen tänker jag inte göra.

Ha en bra dag, hörs senare :)

 
synd att det inte är sånt här väder idag! Bilden är från i förgår. :)

Ungdomar vs. pensionärer

HAHA, hoppas inte föräldrarna läser detta. Fast egentligen skulle rubriken vara ungdomar vs. pensionärer+småsyskon+en i lagets pojkvän som är en aning  j*kligt bra, (men om jag varit i pensionärernas lag hade jag nog också varvat han, Patrik du är f*n inte dum :D haha) o han hade väl en liten inblandning till att matchen slutade lika.  
Jah jag skojar faktiskt inte, det blev lika, 3-3. Men pensionärerna (jag menar föräldrarna om ingen förstått det än!!? :D ) lär nog få lite jobbigt att ta sig upp ur sängen imon (vissa i alla fall (hmmmm pappa :D) haha.

Här kommer lite bilder, de är tagna av mamma (därav bildkvaliten!!) Va snäll jag va mot mina föräldrar i detta inlägget!! :D HAHA






Nytt

Blev lite konstigt i förra inlägget, det skulle kommit in vid 10, halv 11 tiden imorse, men sedan när jag kom hem hade det aldrig publicerats. Ahja

Här är lite ny inshoppade stuffs ;)


Linne o oversizetröja 249:- /st, 2 för 399:- (finns massa andra modeller o färger). Knyt skärp (ÄLSKAR!!!) rea 149,50:-, allt från Sisters.







Väska, rea 199:-, också den från sisters 

 

hörs senare fölks!! :)


1 juli, 2011

Hejsan hoppsan allihop!! :D

Nu ska jag en sväng in till stan med Line o Sofia, men vad ska man ta på sig!!? Det känns nästan för kallt med shorts, o ja vill inte ha jeans så här mitt i sommaren!!? Varför ska det ALLTID vara så svårt?

Sen ikväll är det i alla fall fotbollsmatch mot föräldrarna som gäller. Vet inte riktigt hur föräldrarna tänker... Vi har vunnit över dem från första till sista match, o vi var väl 6år första gången vi mötte dom, o nu är vi 15 o galet mycket mer vältränade!! Ahja, det var deras ide, så de får skylla sig själva (så vinner de säkert!!!! elr inte) haha :)

NU ÄR DET NÅGON I DETTA HUS SOM GÖMT KAMERAN!!! :(
så bilder kommer senare när jag hittat den!!!


RSS 2.0