Hemma

Nu är jag hemma efter en riktigt bra dag på Tobbe Larssons gård. Vi fick se lite frihetsdressyr och gå runt lite på hans fina gård. Riktigt coll snubbe den där Tobbe Larsson, haha, särskilt när han kom där med sina solglasögon och sin cola. 
Han pratade också lite om ponnyakuten o lite sånt där. Den tredje säsongen slutades tydligen spelas in i söndags, och kommer på TV i januari. Det bästa skulle tydligen komma i 3 avsnittet, då poliser skulle invadera gården, och låta ungdomarna lära sina hästar att bli riktiga polishästar... Ser fram emot att se detta ;) 



 
Utifrån hans gård


Tobbe med hans häst Nicke


Freddy (eller freddan som den kallades)


Freddan igen, ser lite sur ut, men de ä typ bara för att Tobbe står där bakom o han är hela tiden helt koncentrerad på honom.


Ni som sett ponnyakuten känner igen detta stall va!? :)


Magdalena Grafs häst Goliat, stod tydligen hos Tobbe.



Jag o amanda (amandorna ;) på en jätte fin strand bara en kilometer från gården, även denna strand har dom som följt ponnyakuten kunnat se ett antal gånger :)


Denna bild tillägnas dig amanda ;)


Hörs :)

Mot Skåne

Nu drar jag om en liten, liten stund, men lovade ju att visa hur man gör tortilla mackorna, så här kommer de ;)

Ingridienser

-tortillabröd
-philadelphia
-morötter
-sallad
-kycling

Ni brer på philadelphiaosten på tortillabrödet, river morot o skivar sallad, lägg på brödet. O tillsist lägg på kycklingen, rulla ihop, o dela rullen i två i mitten, med ett snett snitt.  FÄRDIGT!!!! :)




Hörs igen ikväll!! :)

Tobbe Larsson

Imorgon drar jag iväg till Tobbe Larssons gård, han är en ganska känd hästartist, om ni sett ponnyakuten vet ni vem det är ;).
Där ska jag med ganska mycket annat fölk, se och lära frihetsdressyr (tror jag i alla fall)  :), det ska faktiskt bli riktigt kul.
Jag åker inte förrän kl 11, så hinner lägga in något till inlägg innan. Och dessutom visa er ett riktigt smarrigt recept på tortillabrödsmackor (de vill ni inte missa ;) 

hörs då!!

Går inte ladda upp några bilder av någon konstig anledning..... försökt nu en halvtimme, så ger upp om jag ska hinna duscha innan midnatt. Men om ni undrar vem det är sök bara på "tobbe larsson" på google. ;)  

 

SOL!!

tror inte jag sett ett enda moln på himmlen idag, skönt. :)


här har jag spenderat hela dagen :)


goda rabarbermuffins






nu sticker jag iväg på träning, hörs senare :)

Drar ut me båten en runda...

...för lite sol och kanske lite bad, men antagligen inte, det är väl alldeles för kallt antar jag. Sen ikväll blir det träning. Nu måste jag dra. Hinner inte lägga upp nån bild, för mina föräldrar är redan sura för att jag inte är färdig.

Men vi hörs senare, då med bilder..... :)


pilot

Införskaffat ett par nya sunbrills.

De är från Zoul, kostar 129 krons (tror jag de va, i alla fall)  



Badat

Nu har jag kommit hem från vår lilla utflyckt o dessutom hunnit se nästan hela VM matchen, som tur var vann Sverige med 1-0, men jag tycker de var grymt slarviga, vet inte hur många frilägen de missade.

Här kommer lite bilder från dagen :)









28 juni, 2011

Gud vad härligt det är att vakna till klar blå himmel!!
Om lite mindre än 1 timme sticker jag, Line o Sofia till ett lite hemligt ställe vi har, för lite sol och bad. Bilder kommer sen när jag kommer hem.

och glöm inte att Sverige spelar mot Colombia idag kl 14.00 på TV4!!! :)



Johan Falk- Vapenbröder

Nu är väl alla klistrade framför TV4??? Det är andra delen av Johan Falk idag. Denna och den första (som visades förra veckan) är de bästa filmerna tycker jag, så de får INTE missas!!! :)
Tror jag kan varenda mening i denna filmen :D haha



dessa tre gör hela filmen, riktigt bra skådespelare :)


Hörs mer imorgon :)
 

20 dagar

Idag är det exakt 20 dagar till vi åker till Gothia, cupernas cup, kan inte ens förklara hur mycket jag längtar!! Ska bli så JÄKLA KUL rent ut sagt. Men det är väl alla fotbollsspelares dröm att en gång i livet få vara med o spela Gothia.

Vi har 3 matcher i gruppspelet mot:
Tillberga IK- Sverige
Ljungby IF- Sverige
Tikkurilan Palloseura 2- Finland


En bild från en gammal Gothia cup invigning, f*n vilken fest :D

Nej, nu ska jag sluta kolla på bilder från Gothia, börjar bara längta ännu mer :)

Långasjön

Precis varit vid Långasjön, badat o fikat o lite så med Line o Sofia. Mysigt.

Nu drar jag snart iväg till Marias fys träning, ska bli kul :)






Present

Jag har hittat en jätte bra, och framför allt rolig amerikansk gå bort present, i form av kakor på burk :D.
Det heter Cookies in a jar och är helt enkelt att man blandar alla torra ingridienser i en burk, ger bort och sen får den "nya ägaren" av burken, tillsätta lite mjölkprodukter och baka ut, ganska smart :)

Här är ett recept:





Nu ska jag ut o lägga mig i solen, hörs senare :)


Fotbolls VM

Godmorgon. :)

Ingen missade väl att Fotbolls VM för damer började igår i Tyskland? Fast om ni gjorde det, så är det kanske inte så konstigt, var väl inga jätte intressanta matcher igår, Sverige spelar inte förrän imorgon mot Colombia. Skulle vara kul om det går bra iår, får hoppas :)
Deras nästa matcher är sen inte förrän den 2/7 mot Nordkorea, och den 6/7 mot USA. Finalen är den 17/7 då vi såklart får hoppas att Sverige är med!!

O ni som kommer följa fotbolls VM, håll koll på den tyska spelaren Fatmire (Lira) Bajramaj, hon är den spelare i Tyskland som fått allra mest uppmärksamhet i media. Men nu började hon på bänken igår (fast hon kom in i 71) mot Kanada. De som brukar få allra mest uppmärksam är ju de stjärnspelare, som inte lagen kan klara sig utan :D. Och Tyskland klarade sig ganska bra utan Lira igår de första 71 minutrarna i alla fall, då de vann med 2-1. Men anledningen till Bajramaj blivit så populär är kanske att hon sticker ut från de andra då hon sminkar sig och målar naglarna innan match :D.

Men några av de "riktiga" stjärnspelarna, som man ska hålla ett öga på under detta VM är;
Marta (såklart)- Brasilien
Kelly Smith- England
Isabell Herlovsen- Norge
Kim Kulig- Tyskland 
Abby Wambach- USA
Christine Sinclair- Kanada
Och Lotta Schelin- Sverige





Fatmire Bajramaj


Ha en bra dag :)

joggat o favorit

Var för ett tag sen ute o sprang Tararp. Jag slapp den äckliga kodoften idag. :)
Passar dessutom på att visa en favorit. Det är mina joggingshorts. De är jätte sköna, och jag använder dom både så här när jag är ute o springer o under mina fotbollsshorts faktiskt. Det gör att t.ex. inte trosorna drar in sig :D . De känns som ett par längre trosor kan man säga ;)

Håller dessutom på med några styrkeövningar som jag tänkt lägga upp här så snabbt som möjligt, så håll utkik ;).

 


Smakprov på styrkeövningarna :)



Shortsen har jag köpt på Team Sportia, men finns väl antagligen i de mesta sportaffärer. :)

 


Tjärö

Kom hem från en segeltur till Tjärö för någon timma sedan, blev lite sol, men ABSOLUT inget bad, tempraturen låg runt 9 i vattnet.
Dessutom blev det lite mat på Tjärös restaurang, jag åt en god vegetarisk pasta med tomat pesto, solroskärnor och avokado. :)









Stark eller vad!?

Jag hade på mig;
Tröja- Bik Bok
Shorts- egengjorda
Bikini- Panos Emporio




Ut me båten

Nu hade jag tänkt kolla lite på Kenza som är med på nyhetsmorgon, sen blir det en tur ut me båten o försöka få lite färg. Hör av mig när jag kommit hem igen. :)

Har lite bildtorka, men hittade denna JÄTTE gamla bild på fotbollslaget, så den kan ni få :)


Några här spelar dock inte längre, men 13 st av de här små tjejerna gör det fortfarande, de är ju lite kul :)

Cameron Diaz

Internet har segat hur mycket som helst, men nu äntligen gick det att komma in :)
Bad teacher var faktiskt riktigt bra tycker jag, lite humor och kärlek är väl aldrig fel. Kul om det finns en sådan lärare som Cameron Diaz spelade. :D Kanske varit spännande att ha en sån lärare, eller kanske inte :D.



Nu ska jag duscha o sen gå och lägga mig, joggingturen sparar jag till imon :)

Bad teacher

Sitter o stör mig på mina föräldrar som ska lyssna på HÖGSTA nivå på sommarpratarna på p1, och kommer och skruvar ner ljudet på TVn där jag sitter och tittar, o dom undrar varför jag är sur :D haha
Nej, men nu ska jag snart iväg på bio i Bromölla. Ska se den nya Bad teacher med Cameron Diaz i huvudrollen. Får se om den är bra, hoppas på det, förra bion jag såg sov jag under halva filmen, för den va så tråkig. :(


den 25juni, 2011.

Hallo, hallo.

Hoppas alla hade en jätte bra midsommar! Det hade jag.
Som sagt spenderades den här hemma med fam Johansson. De blev lite kubbspel (såklart vann ungdomarna) och bus med Peggy (de var hundvakter). En mer lekfull hund får man nog leta efter, hon sprang med bollen i munnen efter mig o Victor hela kvällen, men vi ville inte ta i bollen för det rann dregel från den :D haha
Dessvärre har jag inga bilder från kvällen, jag varken orkade eller ville spendera hela kvällen med att ta bilder. Men ni kan få lite bilder från vår fina dukning! :)







Nu funderar ja på att springa en runda, orkar igentligen inte, men får se, kanske gör det ändå :D

Midsommarstång och Midsommarkrans







Jag i mitt fågelbo



GLAD MIDSOMMAR!!

Hoppas alla får en bra dag!!
Min dag kommer att spenderas här hemma, själva på förmiddagen, sen kommer familjen Johansson ikväll!!! :)

Bilder kommer upp under dagen :)



Mitt favorit foto-offer







Figgan ♥


Äntligen

Som ni märkte i förra inlägget funkar det äntligen att lägga upp bilder igen. Fast det kommer fortfarande upp att de inte stödjer kakor första gången man ska logga in, HAHA :D.

Nu har jag precis ätit o tränat. Träningen var ganska jobbig idag, men kul, fast såklart det går ju inte jämföra med vårt -96 lag, för INGEN har så kul som vi!! :D

Har sagt till mig själv att jag ska ha bilder till varje inlägg (i alla fall, så länge inte blogg.se strular), så här kommer en några veckor gammal bild på mig själv;


virkat, virkat o mer virkat



Klänning- emmaoclothing
Tröja- HM
Bikini- Panos Emporio
Shorts- egengjorda

Funkar fortfarande inte....

Funderar just nu på om man verkligen skulle valt blogg.se, har hört flera som sagt att det inte va första gången de slutat fungera.

Sticker i alla fall iväg på senior träning om en timme, så få se om det funkar igen när jag kommer hem.


Hörs då!!!!!  ♥

OKEJ!!?

något jätte konstigt med blogg.se, först när man loggar in står det att man inte stödjer kakor(????? :D) sen när man väl kommer in går det inte att ladda upp några bilder!!!??? HAHA ingen aning vad detta är för skit, men får väl se om det funkar igen om en liten stund...

Har laddat med lite bilder som kommer in så snabbt som möjligt!! :)


Skinnjackor

Någon som sett Andreas Carlssons jackor som kommer släppas för Jofama? Såg dom igår, o tyckte någon va ganska snygg.. Tur att de är för herrar, för jag har inte råd med mer skinnjackor efter jag köpte min älskade Jofama by Kenza jacka!! :D







Och min fina jacka...






Nu blir det att baka en citroncheesecake med passionsfrukt till midsommarfirandet imon!! :)




Inte på humör...

Varit o tränat nu, o är både trött o lite sur, vet faktiskt inte riktigt varför jag är sur, lägger väl energi på fel saker....
Nej nu ska ja hoppa i duschen sen får det väl bli att lägga sig.

De är ju snart midsommar så bjussar på en gammal bild på lilla mig från midsommar för ett antal år sen.. :)

Gonatt allihop ;)


Virkade shorts = FÄRDIGA!!

Idag kom farmor med mina virkade shorts, de va jätte fina, fattar inte riktigt hur hon fick det så jämnt och fint. De blev precis som jag tänkt mig, och dessutom gick det väldigt fort för henne att få dom färdiga, om jag hade gjort dom själv hade de väl ungefär blivit färdiga till sommaren 2019!! HAHA :D

TACK SNÄLLA FARMOR <3





Nu sticker jag till fotbollsträningen, hörs senare!! :)


Ring

Var en snabb sväng inne i stan, för att byta mina aif byxor till en storlek mindre, men de va så små, så jag beslöt mig att behölla min stora gamla. :) Såklart märkte jag att Guldfynd hade 25% rabatt på hela sortimentet, så passade på att köpa en ring som jag tittat på ett tag, och som matchar mina nitöronhänge.

Ringen kommer från Guldfynd by Kenza, kostar 275kr utan rabatt, och 209 med rabatt :)



Versace for HM

Visste ni att HM ska starta ett samarbete med det italienska modehuset Versace? HM har ju tidigare samarbetat med stora designers som Lanvin, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Jimmy Cho, plus många fler,  och imorse släpptes då infon om att HM nästa samarbete kommer att göras med Versace.

Versace kommer släppa sin kollektion på HM.com den 17 november, och kollektionen kommer då kallas "Versace for HM". Kollektionen kommer innehålla mycket läder, färg och tryck, som Versace står för. Och innehåller både herr- och damkläder.

Dessutom kommer de också släppa en liten pre-spring kollektion 19 Januari 2012 i HMs webshop.

Det här är de första bilderna som släppts från Versace for HM. :)







Jag kan ju själv tycka att de här kläderna som visas här känns som att de är till lite äldre. Men det är ju bara de första bilderna som släppts, så vem vet, de kanske kommer lite kläder som är snygga till oss lite yngre också!! :)

Källa: damernasvarld.se


Ha en bra dag!! :)



Hajk

Precis kommit hem från en mysig grillkväll (eller hajk, som ja kallar det ;) ute i Kofsa med Line, Matila, Ottilia, Yrsa, Emmie och Sofia. Här kommer lite bilder ;)
















Gonatt :)


DÖÖÖ.....

....så tänker min kanin om den nya "springpinnen" han fått! haha. :D





Han kommer nog inte loss i alla fall. Tror till och med att en stor rottweiler inte hade lyckats fly från denna!! :D

La Finestra Italiana

Har precis kommit hem från Kristianstad nu, hittade inget, känns som allt är utplockat :(. Men måste tipsa er om en italiensk restaurang i Kristianstad, som har helt GALET god mat, den godaste italienska mat jag ätit (o då har jag ändå varit i Italien flera gånger)
Den heter La Finestra Italiana. Ni måste testa den någon gång, ni kommer inte ångra er ;). Jag hade kunnat äta deras mat morgon, mïddag, kväll, varje dag!!! :D




Jag åt en jätte god lasange, o det brödet är så jäkla gott!! :D


Mamma åt jättegoda calioni (pastarullar) med ricotta och spenat! :)

Kristianstad

Nu drar jag iväg en snabb sväng till Kristianstad, bilen ska in på service o då passar såklart mamma o jag på att ta en liten shoppingtur ;).
På grund av vädret och dålig fantasi har jag på mig min svarta långklänning.

Har lite bråttom nu, så hörs senare!! :)


Johan Falk, gruppen för särskilda insatser.

Ingen har väl missat att Johan Falk visas på 4an just nu!!? Finns inga bättre filmer :D, har sett alla 6 filmerna minst 20 gånger var :D haha.  





Imon, då är det grillning med ett gäng tjejer som står på listan.... :) gokväll!


Klänning



Såg denna klänning Kenza hade o blev typ helt... KÄR!!!! :D haha
Letade hela dagen efter den igår på Nelly.com, men hittade inte den. Men sen idag när Line tittade så fanns den såklart, i S, till och med, kunde de bli bättre? Nej, men sämre kunde de jäkla bli, för precis när jag skulle skriva in adressen o allt annat skit så kom de upp en ruta att den va slut....... SÅ JÄKLA BRA, f*n va glad jag blev......

Ahja får väl hålla utkik, kommer kanske in igen... :)

Hos Line

Ja, Line o Sofia har precis spelat Nicke o Nilla. Mycket roligt. Barnspel är ju typ mycket roligare än Vuxenspel!! ;)

Nicke o Nilla

Fina vi är va!!!?

Jag försöker vara ett cykelpumpande däck!! :D

 


Favoriter

Nu på sommaren när man solar och floss (stavning?) så måste man smörja in sig med nåt. O vad är inte bättre än Body Shops, Body Butter blåbär. Den luktar så jäkla gott, och är riktigt bra, så den får bli dagens favorit ;) haha. Nu lät jag som en sån som ska göra reklam på TV. :S
Body Buttern i blåbär är för dry skin, sen finns det för very dry skin också men inte i blåbär. Denna med blåbär finns inte i affär hela tiden, har aldrig förstått mig på Body shop, de har ju vissa dofter som alltid finns, sen vissa finns bara en gång o kommer aldrig in mer igen, o vissa kommer precis som denna lite då o då. Konstigt. Men jag vet att denna finns inne just nu, så då tänkte jag att de passar att skriva om den. Denna Body Buttern är dessutom en PERFEKT liten present att ge till någon kompis!! :)



Idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, man kanske skulle se vad börje o ols hittar på. O sen ikväll blir det nog Maria träning tror ja, :)

Höressss

Ute o joggat

Precis varit ute o sprungit Taraps rundan, blåste på fel håll idag, så fick springa med ko-skit i näsan halva vägen, jiihoo!! :(

Nu ska jag äta lite lax, o just det, duscha!! :D haah



Finns det något skönare än att ut o springa, o särskilt med musik i öronen!! :)


Favoriter

Tänkte börja skriva lite om favoriter jag har, t.ex. favorit jacka, favorit skor, favorit smycke, favorit mascara mm. Och jag hade tänkt börja redan idag med mina favorit öronhänge och ring.

De kommer alla från Guldfynd by Kenza. De används nästan dagligen. I alla fall de fyrkantiga öronhängerna och ringen för de är så himla lätta att använda, de är inte stora och de är inte i vägen vilket jag tycker är ganska skönt.
Korsen är destå större, och lite mer svåra använda, men perfekt på fester och annat, och de är inte tunga vilket man kan tro. De är snyggast att ha när man har håret nere, för jag kan själv tycka det blir för mycket om man har håret uppsatt för då tar öronhängerna över för mycket.
Och eftersom, allt är i silver, så passar det, färgmässigt, till ALLT! :)



Hörs :)

Känns som detta sommarlov kommer gå snabbt!

Det har redan gått 1 vecka på sommarlovet, EN VECKA, helt galet.

Förra fredagen var det ju då skolavslutning. Min dag började i kyrkan med hela skolan, sedan bar det av till skolan där vi fick våra betyg, ganska nöjd faktiskt, blir aldrig riktigt nöjd, så ganska nöjd är bra :D.
Därefter blev det att åka till Kristianstad, där en vi känner gick ut, och sedan hem igen och upp till Börjessons där också halva Olssons va, där tog vi lite "förfest" innan vi körde till Ochvin för lite mat.



Stressigt som vanligt!



Vad jag gör!? Inte en aning!! :D



Mot Börjessons...





Hela gänget





Några (hmm, line o sofia) var avundsjuka på min röv o va tvungna att ta en massa närbilder :D haha



Jag tyckte sofia behövde träna lite efter all pizza. :D



Jag o Line





För högt blodsocker.......?







Ha en bra lördagskväll!!! :)

Konfirmations och skolavslutnings outfit



Klänning- emmaoclothing
Linne under- Filippa K
Jacka- Lindex
Skor- Palladium
Öronhänge, halsband- Pilgrim
Ring, vingar- Guldfynd by Kenza
Armband- Humanity

powerwalk

Nu har jag o mamma varit o powerwalkat (eller gått i alla fall :D) till stan och tillbaka. Lyckades precis komma hem innan det började regna.
Nu blir det att äta våfflor och antagligen cykla upp till IP för att kolla a-lags matchen.

Sen lovar jag att lägga upp lite bilder och annat, för det finns inget tråkigare än bloggar utan bilder!!!!!

Hörs senare :)

Förlust

Spelade som sagt med b-laget idag, vi förlorade mot IFK, (INTE BRA ATT FÖRLORA DERBYN!!!!) Kan ju bara säga att vårt -96lag spelar minst lika bra som b-laget, om inte bättre!! 
Nu har jag precis ätit Ochvin pizza (bästa pizzan i stan ;) o funderar på att hoppa ner i duschen, eller funderar o funderar, har väl inte så mycket till val!!!

För övrigt hann jag inte lägga in bilder från skolavslutningen innan, för jag hjälpte mamma att städa huset, men ska försöka hinna det imon, för nu orkar jag inte. Ska även försöka hinna lägga in lite andra intressanta inlägg imon, med bilder!!!!

Ha en bra kväll!!! :)



Vårt duktiga o bästa -96lag <3

Elle

Nu har jag både hunnit städa rummet, varit rädd för att de åskat och läst ut Elle. Det känns som verkligen allt funkar och är "inne" i sommar. Allt från vitt till hur färgglatt som helst, till mönstrat, blommmigt, jeans, ALLLTT!! O tyvärr verkar det som de utsvängda jeansen kommer igen, jag vet inte, har aldrig gillat dom igentligen, det känns som allt är snyggare till ett par åtsittande jeans, men visst jag vet att man kan göra sådana jeans snygga beroende på vad man sätter till, Elle tipsar om en rundhalsad varm tröja o visst det kan funka beroende på vem som sätter på sig det. Men det är nog inget ni kommer få se mig i!! :D

Tänkte kanske slänga in lite bilder från förra fredagen (skolavslutningen) senare, får se!!!

HA EN BRA (REGNING) DAG!!! :)


17 juni, 2011.

Godmorgon, Godmorgon.

Vaknade för redan 1,5 timme sen, av att min tå gjorde ont, haha märkte att den va alldeles blå. Tror jag blev stämplad igår på matchen :D.
Gick o satte mig framför Barnkanalen (vad annars!? :D) o tittade på Sommarlov, de har gått en hel vecka o jag har bara sett ett program, inte bra :D. Men jag tycker faktiskt det är lite tradition, utan Sommarlovs programen känns det inte som ett riktigt sommarlov (man växer väl aldrig upp!!? :D)

Om man kanske skulle ta och städa sitt rum, eller bläddra igenom de sista sidorna i Elle. Vi får se vad det blir!!! :)

Vinst

Jihooo, vi vann med 8-2 över Karlskrona, vi spelar bara bättre och bättre, känns hur bra som helt nu när vi snart ska till Gothia (LÄNGTAR!!!!) Jag gjorde 2mål, första och sista! :)

Sitter nu och tittar på Hawaii five-0, och får väl snart hoppa ner i duschen. Jag är alltid så dum för jag ska alltid vänta i typ 3timmar innan jag duschar, är ju mycket skönare att duscha direkt, undrar när jag ska förstå det!!? :D

Imon blir det antagligen match med b-laget istället för träning (usch hatar att missa träningar). Sen på förmiddagen får vi se vad händer.

Gokväll!! :)

Virkad bikini

Har spenderat dagen i solstolen tillsammans med Line och Sofia, riktigt skönt väder ute, hur kunde jag tro att det skulle vara kallt!? :D Nu blir det att göra sig färdig för match!

Här är den virkade bikinin från Panos Emporio som jag solar med :)

 


16 juni, 2011.

Godmorgon, eller det är kanske för sent för att säga det!? Jag har i alla fall precis ätit frukost o sitter och funderar på om det är för kallt att lägga sig en stund ute i solen. Tror jag ska testa i alla fall. Ja, vad mer kan jag skriva, det är inte så mycket som händer idag förutom match ikväll mot Karlskrona tror jag det är.

Vi hörs senare.


15 juni, 2011.

Nu har jag kommit hem från träningen, riktigt kul träning idag faktiskt, tyvärr blev ju jag och Matilda grisar, men men, kul att testa att vara det också!! :D

Idag har då jag, Line och Sofia varit i stan och fikat (för det blev inte "jätte" mycket shoppande :D). Vi fikade på Esthers Cafe inne på gallerian, jag åt en galet god surdegstoast med skinka, mozzarella och någon tomatkräm, DEN REKOMENDERAS!!! Träffade även Ottiboy och Matilda där inne, jah vad ska man säg, de är ju som de är :D haha. Nej men vi gick o satte oss på glassbåten, och åt (inte) glass. :D



Sofia och Line



Ottiboy och Matilda kom smygandes :D





Ottilia är besatt in sin glass!! :D


 
Line är sugen på Sofias glass, Sofia är stolt över sin glass och Ottilia.......... ja hon är fortfarande besatt i sin glass! :D

Träning



Nu drar jag iväg på träning!!! :)

Dagens outfit



Svart långklänning-Cubus
Jeansjacka-Lindex
Skärp-Lindex
Väska-Lindex
Skor-Palladium
Ring på pekfinger-Sisters
Ring på långfinger-Guldfynd by Kenza
Nagellack-Chanel, Black Pearl, 513
Har även Guldfynd by Kenzas öronhänge med kors på mig.

Sovmorgon

Gud, va skönt det är med sovmorgon, sov till halv 11 idag, känns som jag inte haft någon sovmorgon sedan förra sommaren.  :)

Snart bär det av till stan, med Line och Sofia, tog mod till mig och slängde på mig en svart långklänning, ni ska få bilder!!

Ha en bra dag!!! :)

Bildbomb

Finns det något härligare än att gallopera på ängar!??

Ahja, de va inte det jag tänkte skriva om, utan om konfa resan igår. Vi hade riktigt riktigt kul, men har inga "jätte" bra bilder, eftersom jag är rädd för typ ALLA Köpenhamnsbor, så vågade jag inte gå runt med kameran så mycket, tog bland annat tyvärr inga bilder på tivolit. O resan igår gjorde precis inte så jag blev mindre rädd för Köpenhamn, eftersom vi såg uteliggare i typ varje hörn, och när vi satt inne och åt i en "restaurang" kom en tiggare, inne i en restaurangen, asså hallå, de händer väl inte i Stockholm, nej jag har aldrig gillat Köpenhamn.
Inne på tivolit igår lurade i alla fall Matilda och Ottilia upp mig i typ djävulens egna karusell (MAN ÅKTE UPPONER), f*n va rädd jag va, men jag åkte den, 2 gånger till och med. STOLT :D

Tack alla för en bra dag igår, särskilt till Matilda, Ottiboy, Sofia, Flisan o Lowa!!! <3 Här kommer en liten bildbomb;


 1. Matilda är redo för KÖPENHAMN!!
2. Öresundsbron
3. Underbara tjejor. fr.v. Sofia, Lowa, Flisan, Matilda, Ottilia.
4. Matilda och jag framför Domkyrkan.
5. Alla äter mat utom Ottilia, hon slickar mat.
6. Hela konfagänget
7. Jag försöker hoppa upp på en elefant, o sofia vet jag inte vad hon gör :d
8. Jag, Lowa, Sofia
9. Tjejgänget
10. Söta Ottilia och Matilda.
11. Killgänget
12. Sofia har tråkigt och tar närbilder på mig (finns värre som ej är bloggvänliga, haha)
13. Ottilia har tråkigt
14. Jag och Ottilia har tråkigt.
15 Melle fick en Kalle Anka bula, när han fick ett donkenglas i huvet 



14juni, 2011

Nu är sista dagen av fotbollsskolan över, TRÅKIGT, det har faktiskt varit riktigt kul, och det blev ju inte sämre av att man fick lite pengar för mödan ;). Nu är jag lagom blöt och trött, och ska snart äta pappas hemmagjorda Thaimat, gott elr vad!!? :)  Sen bär de av ner till Carmens sommarbete, för att ta en liten tur. Carmen är ett sto född 1998 som jag är medryttare på. Henne rider jag cirka 3 gånger i veckan, ett riktigt litet charmtroll är hon :).

Godmorgon

Hallo Hallo.

Orkade verklgen inte blogga igår när jag kom hem från konfaresan, var mer levande en död, och jag hade väl mått bättre. Men vi hade riktigt kul. Jag lovar att berätta vad vi gjorde och lägga upp lite bilder i eftermiddag, för nu varken orkar eller hinner jag (datorn är seg). 

Nu ska jag snart åka till IP för sista dagen av fotbollsskolan, tror jag får ha mina f10 tjejer idag, så lär väl inte ha huvudvärk när jag kommer hem i alla fall. :D Men blöt lär jag nog va, för jag tror ine jag kommer undan det årliga vattenkriget. 

Nu måste jag äta innan jag svimmar!! :) hörs

Tycker redan det är svårt att komma på rubrik även om jag bara skrivit 4inlägg!!

De blev en förlust idag, men men, man kan ju inte alltid vinna.

Nu har jag precis ätit tacopaj och funderar på vad jag ska slänga på mig imon då jag ska på konfirmationsresa till Köpenhamn. Vi var lite annorlunda i vår grupp som valde att ha konfirmationsresan efter konfirmationen, men det stör inte mig, förutom att jag missar tredje dagen av fotbollsskolan.

Här kommer i alla fall lite bilder från min konfirmation;
 

Bild 1: Hela vackra gänget <3
Bild 2: Ingång i kyrkan
Bild 3: Bugande ungdomar
Bild 4: En stress bild på min outfit (ska berätta vad allt kommer ifrån så småningom)
Bild 5: Jag är på g att vinna kubben, o Line hänger på.
Bild 6: Min håruppsättning

TRÖTT

Har spenderat hela förmiddagen på IP, för att vara ledare på fotbollsskolan. Igår var första dagen och jag var ledare för f10. Idag på andra dagen fick jag hoppa in för att vara ledare till 26st p8 (HEJ HUVUDVÄRK). jag kan ju bara meddela att de 8st tjejer jag hade igår var änglar jämfört med dessa pojkar. Nu sitter jag och äter, för snart blir det att ännu en gång åka till IP för att spela match med b-laget. Skulle igentligen ridit, men lyckades fatta att de var omöjligt för mig att hinna. Brukar vanligtvis inte förstå det, så därför går en stor del av mitt liv ut på att stressa :D

Virkade shorts

Jag var ute efter HMs virkade shorts men de var ju omöjliga att få tag i, så istället var det bara att försöka få något gjort själv, eller själv o själv, jag fixade garn sen skickar jag det till Farmor. :D

Jag hittade en beskrivning på virkade shorts (som faktiskt är väldigt lika HMs) på ICA kuriren. Tror dessutom samma beskrivning finns i en tyg affär här i Karlshamn.Det enda som sved var att HMs shorts kostade 250kr tror jag, och bara garnet vi köpte till shortsen kostade 270kr, det vill säga 30kr dyrare, plus en jäkla massa jobb. HM <3


Bättre sent än aldrig....

Då har ju jag också bestämt mig för att skaffa blogg, cirka 5år senare än alla andra, men, men :). Varför inte fortsätta i min gamla vanliga bana och vara sen med allt. Det tog ju 3år för mig att skaffa msn och minst 2 år att skaffa facebook efter att mina kompisar gjort det, så varför stressa med att skaffa blogg!? :D 
 
Förövrigt heter jag Amanda Nilsson, jag är 15år, kommer från Karlshamn. Här i bloggen hade jag tänkt skriva om bland annat kläder, mode (outfits som alla andra), träning, fotboll, ridning, ja lite allt möjligt.

Hoppas att i alla fall någon orkar och vill följa bloggen (mer än mamma då, för hon kommer nog vara en trogen läsare :D )

Och ni får ursäkta, men jag är kass på allt som har med datorer, kameror o mobiler att göra, så de kan dröja ett tag innan designen och headern är fixad, men jag lovar att göra det så snabbt jag kan. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0