30e september, 2011.

Hejhej.

Gissa hurdags jag slutade idag!? 10!!!! så jäkla skönt. Stack in till stan med några kompisar och åt thaibuffe :D. Mycket gott!! Och sen har jag åkt moppe idag för första gången i mitt liv, ASKUL :D!!! Tack annaphil för skjutsen!! ;)

Nu ska jag ta det lite lugnt och bläddra igenom nya Elle som låg här på diskbänken när jag kom hem, därefter blir det iväg till Kallinge och zonträna. Är inte jätte tagg för det just nu, men får väl försöka bli....

Tänkte slänga in dagens outfit idag också, bara för ni var så snälla och kommenterade förra inlägget, mitt hår såg för jäkligt ut så ni får bild bara på kläderna. Kan få damp på det (håret asså) i vanliga fall duschar jag varje dag eftersom jag antingen har träning eller rider, så när jag bara hoppar över att duscha det en dag, ser och känns det skitfett ut direkt, inte mysigt :S


Linne- Chicy
Tröja- BikBok
Jeans- Miss Sixty (NYA)
Ring- Guldfynd by Kenza
Klocka- Triwa

Hade min jofama jacka till som vanligt, och vita converse, häromdagen hade jag mina drMartens till, och det var riktigtsnyggt, blev en liten blandning av tufft/hårt och sött pga linnet. ♥

.....

Som ni kanske märkt har jag vatt dålig på att uppdatera, och ännu en gång är jag ledsen. Fick en utskällning av mina kompisar igår så jag får väl ta tag i bloggandet igen. Men anledningen till att jag inte bloggat är för att mina ideer vad jag ska blogga om har tagit slut, så om ni vill att jag ska fortsätta blogga så skulle jag bli glad om ni kanske skulle kunna ge mig någon ide om vad ni vill läsa om.

Har varit på så galet dåligt humör med på sistonde, inte alls likt mig ju :S. antagligen därför som jag inte varit sugen på att blogga heller, men men, är väl i en svacka nu, men allt kan ju bara bli bättre då!! :D

Nej nu ska jag försöka orka plugga lite med. ♥

Fynd

Detta hittade jag igår i Kristianstad ;)


Ridväst


Nya favvojeans, från Miss Sixty precis som mina gamla favvojeans.


Kofta från HM.


Galopp

Kom för en stund sen hem från stallet. Var och red med Linnea. Vi tog värsta galoppen över hela flygfältet och det var hur härligt som helst. Pollsen fick lite miljöträning också, vi red över en sån platta som man lägger över hål i vägen där man håller på och gräver i kablar, så bilar kan köra över, och de var ju himla läskigt :D, men duktiga polls som vi hade fick vi över dom, ahh jag fick ju hoppa av o ta en häst i varje hand och leda över men de gick över :D.

Nu ska jag äta hembakad pizza sen blir det chill framför TVn. Imon tänkte jag visa det jag fyndat idag!!! Ha en bra lördagskväll! :)


Jag o Linnea när vi busade omkring på Gothia! :)

Dagens

Hade redan bytt om till andra kläder när jag kom på att jag skulle ta en bild på dagens outfit, och jag orkade tyvärr inte ta på mig kläderna igen, men här är i alla fall det jag hade på mig ;)


Polotröja- HM
Nördfack- NN07
Byxor- Mango

Till detta hade jag min Kenzajacka och först mina Hunters, men sen bytte jag till mina Palladium. :)

De sista presenterna

Här är de sista presenterna jag fått från släkt och vänner. Fick dessutom pengar men det är ju onödigt att ta bild på, bättre att ta på det jag köper för dom istället ju ;)


Ringar
Presntkort på manikyr
Nagellack


Fortfarande förkyld idag, men känns som det blir bättre i alla fall. Steg upp tidigt oh fodrade o tog ut hästarna, mådde faktiskt mycket bättre av det. Nu ska jag en sväng till Kristianstad med mamma, sen ska jag hem och rida! Hörs ♥

Hejhej

Är verkligen på asdåligt humör idag, och det blir ju inte bättre att jag dragit på mig världens förkyldning. Och sen missar jag träningen idag, o allt är SKIT!! förutom att jag är färdig med två djävulska prov och att det är helg, för det är ju positivt. Men annars är allt skit och jag är jäkligt sur av vissa anledningar, o jah, de var det de.... HUr är det med er då? :D Hoppas ni klarat er dessa dagar då de varit så dåligt med inlägg. Men nu har vi inte prov förrän om två veckor o det är inte så mycket att plugga på det, så nu lär det väl bli bättre. Nej, vi hörs mer senare för nu ska jag lägga mig o vila lite och hoppas att jag blir frisk snart!!! :)

Detta blåmärke märkte jag att jag hade på insidan av knät häromdagen, det var länge sedan jag hade ett sånt stort :D. Märkte också att jag har en extra knöl på foten, ser nästan ut som en benbit sticker ut, men jag har ju inte ont så det kan det väl inte vara va!? :S 


Förlåt...

..mamma förlåt, jag har absolut gjort fel.. hhahaah skojar bara, det är galningarna i min klass som går runt och sjunger denna bebislåten, så nu när jag skulle skriva förlåt för att jag inte la in något igår så poppade denna upp i hjärnan :D.

Nej, men har ganska mycket nu både idag och imon med, så blir kanske inga fler inlägg förrän fredag. Har ett jätte stort prov imon och ett på fredag, men nästa vecka har vi ingenting, vilket är jäkligt skönt!! Skulle bara skriva det så ni inte tror jag gått och grävt ner mig någonstans :D.

Hörs ♥

Presenter

Här kommer två till födelsedagspresenter som jag fick.

1. Dr. Martens skor. :)



2. Skitsköna ridvantar!! :D



Kom precis hem från vår match, vi vann med 3-1, yeyyy :D. Tittar på Idol nu, bästa delen är nu på auditionen sen är idol inte lika roligt att titta på, tycker inte jag, så får passa på att titta nu :D. Nu ska jag ner o duscha o titta på Svenska Hollywood fruar!! :)
Hörs imon ♥

19e september, 2011.

HEJHEJ!!

Får bli ett jäkligt snabbt inlägg nu. Har samling om en halvtimme, ska dra ner till Karlskrona och spela match. Idag har jag haft fullt upp. Först i morse red jag (gick riktigt bra!) och nu har jag pluggat i något som känns som tio timmar, ändå hade jag nog behövt sitta lite till, men, men jag hinner nog ;).
Nej nu måste jag dra, får se, kanske slängs in något mer inlägg ikväll! HÖRS!! :)  Har tyvärr inga nya bilder och är så tråkigt och lägga in gamla så detta inlägget får bli utan, ska bättra mig!!!


Mina födelsedagspresenter

Tänkte visa två till presenter nu. Tar några i taget, för ibland när jag tycker det är svårt att komma på vad jag ska skriva om är det ju bra att ha detta som man kan lägga in lite snabbt!! :)

1. Mobilficka från NN07 (eller nörd-fack som man också kan kalla det :D)



2. Polotröja från HM


HM är en bra affär asså, denna var nästan likadan som den snygga polotröjan jag såg för 2500kr, och priset mellan denna och märkespolon går ju inte jämföra.... Älskar denna, särskilt med "nördfacket" till, det var riktigt snyggt och matchigt :D.


Nu ska jag kolla klart på idol!! Imon är jag ledig, vi har studiedag här i Karlshamn, skönt eller vad? Nej, vi hörs mer imon!! :) ♥


Kvällens outfit

Ikväll har vi firat min födelsedag med släkt och vänner. Jag hade på mig detta;



Klänning- HM
Klocka- Triwa
Ringar- Guldfynd by Kenza
Nagellack (helt galet snyggt!!!!!) - Chanel

Födelsedagspresenter

1. Guldfynd by Kenza ring.



2. Nagellack från Chanel


Hoppat

Todlilu!!
Kom precis hem från stallet, jag o Viktoria har hoppat, HEEEEELT galet kul, längtar som in i tills tisdag om en o en halv vecka då jag ska hoppträna, men kommer nog bli lite nervös innan, för har aldrig hopptränat med Carmen innan men med den stjärnhästen kan det inte gå annat än bra, det var som min ridlärare Liselott sa till mig, jag har jäklig tur som får rida en sån häst :D. Gullegrisen ♥

Nu ska jag ner och duscha, och måla naglarna i mitt nya nagellack jag fick igår, och sen ska jag ta lite bilder på mina presenter, så några kommer nog att komma upp lite senare :)




Carmen och Viktoria :)



Hehe, andra bilden, opps :D. Jag o Carmen på de två sista :).


TACK.....

Anna (Phil) Svensson för den god goda chokladen!!! :D ♥




Jag och Anna!! :D


16 september 2011 = Amanda 15 år

HEjhej.

Ni förstår vad det är för speciellt som hänt idag va!? :D Om ni gissar på att jag fyller år har ni absolut helt fel.. eller RÄTT menar jag såklart!! :D
Har verkligen varit en jätte bra dag idag, än så länge i alla fall. Steg upp kl 6, stack till stallet och släppte ut hästarna (och det kanske inte låter så kul, men hade ju inte sett Carmen sen typ i förgår så jag tyckte det var kul att komma ner där en snabb sväng på morgonen), och sen stack jag hem och åt en jätte god frukost med nybakade frallor, mumsigt!! Och skolan idag var konstigt nog riktigt rolig. På bildlektionen ritade vi lappar och gick runt ock satte på ryggarna (och ja, vi är fortfarande 6år innerst inne :D), vi var sinnesjuka kan man väl sammanfatta det som!!! Nu har jag precis kommit hem och ätit glasstårta och ska snart iväg och träna. Denna dag kan nog inte bli bättre, både hinna träffa Carmen, träna och träffa världens bästa vänner :D. O såklart har jag fått massa fina presenter, de kommer in här så småningom :D

 
Frukost:


Glasstårta:


Triwaklocka

Titta vad som kom med posten igår... Den är egentligen mammas men jag tyckte den var så snygg så vi beslöt oss att ha min vita och mammas svarta tillsammans, eller jag beslöt det i alla fall, vet inte hur det är med mamma.. :D haha



Nu ska jag städa mitt rum, vilket verkligen behövs och plugga lite, o ikväll är det senior träning som gäller :).
Och imon vet väl alla vad det är för dag va!!? :D

14 september, 2011.

Haodihaodi. Shieeeet vad jag har varit trött idag, ingen aning varför... jag menar jag lägger mig ju nästan före Bolibompa :D. Kanske var för att jag red lektion igår, eller neeee. Eller jooo, eller jag vet inte, de var ju inte överdrivet jobbigt precis, men jag kan få nervsammanbrott på mig själv i traven, eftersom i gallopen sitter jag helt rätt, har lagom kontakt, bra yttertygel o allt är perfekt, men sen i traven som egentligen inte borde va så jäkla mycket svårare schabblar jag bara ihop allt. Ahja, det är väl kul att veta vad man behöver jobba på och bli bättre i alla fall :)

Nej nu hinner jag inte sitta här längre, ska plugga lite innan fotbollsträningen. Tyvärr glömdes kameran hemma igår, så ni får en gammal bild på mig och världens sötaste lille polle!! :)


13 september, 2011.

Hallohallo!!
Hur mår ni denna tisdag? Jag mår bara bra, eller sådär förresten. Har gått runt med huvudvärk idag, sen en jäkla olofströmspelare sköt en boll rätt i huvudet på mig igår (var helt yr hela matchen, men jag vägrade att sätta mig på bänken, så jag spelade hela matchen utan att klaga :D), men som tur var vann vi matchen i alla fall med 3-0, och spelade dessutom bra. Men såklart nu när vi väl börjar spela bra är det bara en match kvar i serien, typiskt :S.

Nu ska jag i alla fall försöka plugga lite fysik och SO en timme, för senare ikväll är det rida upp till Kattkroken och rida för Liselott igen som gäller. Ska bli hur kul som helst, hoppas att det kommer gå lika bra som förra gången. Kan se om mamma kan ta med kamran och ta några nya bilder kanske. Nej nu får jag ta tag i mitt liv, annars kommer jag sitta fast här resten av dagen.... Hörs ♥


Denna snygga tröja från Nelly.com har jag gått runt med idag, ÄLSKAR DEN!!! :)


Snutte

Är bara tvungen att lägga in dessa bilder... Var och plockade svamp igår (hittade en hel korg med svamp, eller vi plockade ju svampen och la den i korgen så den blev full,  vi hittade ju inte en korg som redan var färdigpackad med svamp,  ja ni fattar vad jag menar!), och satte sen korgen med svamp i hallen när vi kom hem, och då var det ju såklart någon liten buse som skulle kolla igenom korgen så de inte var något gott till honom där... Han känner oss för såklart låg det några maskrosblad i korgen till honom med :D





Nu ska jag snart ner till stallet, och ta in den andra busan och ge henne lite mat, och efter det är det match hemma mot Olofström :)

Hörs ♥

MoroccanOil

Nu är "Amanda tipsar" på g igen :D.
Tänkte tipsa om en jätte bra hår olja, som gör håret glansigt, mjukt och fint, dessutom är det också värmeskyddande, och fixar till kluvna hårtoppar. Och inte bara det att jag använder det, Maria Montazami är också en trogen användare av denna olja. :D
Finns i två storlekar, en lite mindre om man vill testa om man gillar den först och en lite större. Finns bland annat på La Femme här i Karlshamn. TRY IT!!


11 september

Överskriften säger väl det mesta... alla vet vad det är för dag idag. Kom ihåg att jag förra året blev så förvånad för INGEN absolut ingen uppmärksammade detta, men iår är det helt tvärtom, man ser det på tv, i tidningar, överallt.
Jag var 5 år när detta hände, och jag lovar jag kommer inte ihåg någonting från den åldern förutom hur jag såg på TV hur flygplanen flög in i World Trade Center, fast då fattade jag såklart knappt någonting, fast det gör man nog knappt fortfarande heller...
Jag tror inte det finns något som någonsin har intresserat mig så mycket som denna händelse, jag har aldrig varit den som sökt på nätet efter fakta bara för att veta och få reda på mer, men förra året spenderade jag nästan en hel dag åt att bara leta fakta och kolla på videos, sådant brukar bara hända till olika skolarbeten.

Här är en länk till en video från World Trade center när de attaceras, för att hedra de 3000 personer som dog i de fyra kapade planen, i Pentagon och i World Trade Center. Måste dock varna för ganska hemska bilder, där man ser människor hoppa ut från tornen!


http://www.youtube.com/watch?v=Pp4jWMSAahc

Lördagsmys



Polotröjan

Polotröjan är riktigt het i höst. Helst i höstfärgerna vinrött, marinblått, beigt och cremevitt! Själv har jag aldrig varit riktigt förtjust i polotröjor, men får kanske skaffa en nu, med rätt kombination, kan det ju bli snyggt.
Har kikat in några polotröjor och såg en som jag tyckte var snygg, men såklart kostade den 2 500kr, jag lyckas alltid hitta det dyraste, kanske en talang jag har....

Kan ni gissa vilken av de här 9 polotröjorna som är dyrast? Och vilken som är billigast? Jag kunde se det direkt :D


Om mig, del 2.

Här kommer del två om mig....

Favoritjeans Som jag nog nämnde förra gången så är det mina Miss Sixty jeans, med den snygga dragkedjan runt om.

Beautyprodukter Till kroppen är det absolut Body Shops body butter Blueberry. Många B:n där :D


Träning Tränar fotboll runt 5 dagar i veckan, ute o går med mamma ibland, och älskar att ut o jogga, men nu när det blivit så mycket fotboll, har jag inte varit ute och sprungit mycket alls. Sen rider jag ju med, och det ger väl lite träning i alla fall!

Musik Jag har ingen särskild favorit musikstil eller favorit låt, grupp eller sångare. Jag lyssnar på himla mycket olika. Just nu spelas det mest från David Guettas album.

Böcker Brukar varken hinna eller orka läsa böcker. Men just nu försöker jag ta mig igenom alla Harry Potter böcker, och det lär inte gå snabbt eftersom jag bara läser ungefär ett kap i veckan :D

Garderobsnötare Mitt chicy linne används ganska flitigt, men jag försöker variera mig så gott jag kan. Annars är ju jeans väldigt lätt använt, så de används med flitigt.

Bästa butiken i världen Hmmmm, svårt. Jag är ju ganska fjantig och gillar märkeskläder ganska mycket, så det måste väl bli någon märkes affär, man får så grymt mycket inspiration från bra märkesklädesaffärer. Men när det gäller att handla så är det nog Monki, som är favoritaffären.


Det var det de. Nu är jag snart sen som vanligt så måste göra mig färdig för att åka till Sölvesborg och zonträna. Hörs mer ikväll om jag inte är helt död när jag kommer hem, finns kanske en risk... :S


Bild från när vårt lag mötte föräldrarna, jag gömmer mig längst till höger i den fina "gris" ringen :D



Väskryckargrepp

Skit i att hänga väskan över axeln... Det nya inom modevärlden är att hålla ett fast grepp om väskan, och då menar jag ett jäkligt nästan krampaktigt sätt. Det spelar ingen roll vilken väska man har, man är "inne" bara av att ha detta greppet.  Väsktjuvarna lär få det svårt nu i höst!! :D





Något dåliga bilder, men ni ser vad jag menar va!? :)


Dagens


Skjorta- Monki
Tröja- (NY) HM
Byxor- HM

Detta är alltså vad jag gått omkring med idag i skolan. Fullt upp denna vecka därför har det och kommer inte bli så många inlägg. Igår spelade vi match, den slutade 0-0. Idag har jag ridit och tränat, imorgon är det ridlektion som gäller, det ska bli kul det ;). Och på fredag zonträning.
Nej nu ska jag återgå till att titta på Hawaii five-O. Hörs ♥


Om mig..

Bloggen heter ju mode, så tänkte låta er veta lite mer om mig inom framförallt mode...  Det kommer i två delar, här är första :)

Stil Oftast ganska enkel, men genomtänkt.  Älskar att klä upp mig, men är bara riktigt nöjd med min klädsel en på hundra kanske :S. I skolan är det lättast med bara ett par jeans och en tröja, men det kan vara snyggt och stilrent det med!

Favoritdesigner Lugnt Acne, älskar deras kläder. Dock är de lite för dyra för mig som bara gör av med massa pengar och inte tjänar något :D

Signatursmycke Använder inte jätte mycket smycken, med det måste väl vara mina Kenza ringar, och Triwa klockan, om jag får tillbaka den från mamma, hennes är på lagning och hon kan inte gå utan klocka, så snäll som jag är får hon låna min :)

Skor Favoriterna just nu är mina Palladium, får dock skoskav av dom, så använder de inte lika mycket som jag skulle vilja

Vardagsklädsel Olika men som sagt vanligast med ett par jeans och någon snygg tröja

Festlook Också olika, men det beror helt på vilken årstid det är. Nu har jag älskat min svarta jumpsuit från BikBok.

Väskor Inga särskilda, bara billigt småkrafs. Den senaste från HM är nog min favorit.

Bästa köpet Denna var svår. Min skinnjacka från Jofama kanske. Mina Miss Sixty jeans ångrar jag inte heller att jag köpte.

Inspiration Mode tidningar. Mest Styleby, annars Elle. Människor jag träffar, både som jag känner och inte känner. Sen får man väl alltid lite inspiration från Kenza.

Stylingtips Ja, våga sticka ut kanske. Bär kläder du trivs i, och känner dig fin i.

Ja, det var första delen det, andra delen kommer så småningom :D


Min favvojacka från Jofama, min favvotröja från Acne och mina favvobyxor från Miss Sixty.


Snowflakes

Detta nagellack målade jag på herromdagen. Lite vintrigt, men med denna kyla kan det allt passa :D



Det är gammalt från Mavala! :)

Nytt

Nämen titta vad katten släpat in. HAHA, var sugen på att skriva det. Men kolla detta fina täcke som Carmen fick av mig. Kostade 399:-, normalpris var 800-900:-.



Provade det på henne igår, men hade inte kamran med mig, men hon var finfin i det :D


Flaggskepsbutiker

Läste precis om flaggskeppsbutiker. Aldrig hört talas om det innan. Men det är tydligen butiker där HELA sortimentet finns inne. Förra veckan öppnades Hope, som flaggskeppsbutik, och i slutet av september öppnas Monki i Stockholm, varför bor jag inte i Stockholm!?? haha (kanske för att jag skulle bli pank på en vecka...)

Nej nästa gång i Stockhom, ska dessa butiker besökas. Sålänge tycker jag Monki kan öppna en butik i Karlshamn, eller!? ;)


4 september, 2011.

HaodiHaodi (varför har jag börjat säga det hela tiden????) :D

Idag har det varit fulla muggar hela dagen, eller vad yrar jag nu om.... fulla muggar kan man väl inte säga eller!!? :S nej nu blev jag fundersam....
Steg i alla fall upp och stack direkt till stallet, red lilla Carmen, det gick jätte bra. Jag övade på det jag lärde mig på lektionen i tisdag, och som sagt gick det jätte bra :). Därefter stack jag hem bytte om, och åkte med div 4 laget till Karlskrona, spelade match (förlorade tyvärr orättvist med 0-1), och nu sitter jag här och ska plocka upp min Style by, och slappa lite. Imon är det skola igen, och i värsta fall kan det bli så att det inte blir så många inlägg imon, jag drar direkt från skolan till stallet, sen är det någon sak på Kreativum som alla 9or måste gå, så de är väl bara att pallra sig dit!! Hörs ♥


Just nu...


Finns det något roligare!!? :D kan ju säga att jag funderade på att börja räkna ner till sommarlovet, men sen kom jag på att det är så länge tills dess, så det bästa är nog att jag inte gör det, för då lär jag nog bli jäkligt deprimerad :D

Killeboda

Låter bilderna tala!!! :D


Bastustuga :D





"Förfest"


Gården, vi hade hela vita huset alldeles för oss själva ;)



Sofia och Bää



Line och Muu


Jag och Mjau :D


Kräftskiva



Trevlig början av helgen!!! :D

2 september, 2011.

HalliHalloj!
Galet skönt med fredag idag!! Detta ska vi fira med att då dra till Killeboda. Ska bli riktigt kul, annars är det inte mycket som händer i helgen. Snabb sväng till Kristianstad imon bara och köpa ett täcke till Carmen som jag kikat ut, o på söndag kan det bli match med div 4 :)

Nej nu ska jag packa, imorgon hörs vi med massa bilder!!! :D


Exakt ett år gammal bild på mig från Killeboda, usch vad ful jag var!! :D

1 september, 2011.

Hallo, Hallo!!!

Torsdag idag, snart helg!!!! Denna helgen kommer nog bli hur bra som helst, i alla fall fredag-lördag, för då ska min, Lines och Sofias familj till Killeboda, ett ställe där vi brukar fiska kräftor, fast problemet är att de typ inte finns några kräftor kvar i sjön längre, så vi ska dit och bara bada, basta och ha kräftskiva med köpta kräftor :S. Kameran ska hänga med, så det lär nog bli många bilder :D.

Idag är det träning som gäller. Fast istället för fotbollsträning blir det träning i Nytorpet, och antagligen lite bad efter :D

Här ät två bilder från förra året vi var i Killeboda.. :)



Jag o Line (Sofia har gått och gömt sig!!) shit vad man förändras på ett år!!! :D


RSS 2.0